Έριξε την αυλαία του το Cosmogym 2016 !!!

Έριξε την αυλαία του το Cosmogym 2016 !!!

 

Το Cosmogym 2016 έριξε την αυλαία του έχοντας πρώτα φροντίσει να προσφέρει μοναδικό θέαμα στους 18.000 θεατές που προσήλθαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας “Γεώργιος Στεφανόπουλος” το διάστημα των έξι ημερών που διήρκησε η διοργάνωση.

Την διοργάνωση παρακολούθησαν και μέσω της live streaming μετάδοσης πάνω από 20.000 θεατές όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από την Νότια Κορέα, Κουβέιτ, ΗΠΑ  και φυσικά από αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες.

Το Cosmogym είχε δύο σκέλη, το Festival και το Contest, ενώ παράλληλα διεξήχθησαν και οι Πανελλήνιοι Αγώνες ρυθμικής γυμναστικής Special Olympics.

Όλη η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στα Special Olympics Hellas και η άψογη συνεργασία, μας δίνει τη χαρά να συνεχίσουμε στο μέλλον και σε άλλες δράσεις από κοινού.

Οι συγκινήσεις ήταν πολλές, καθώς οι συμμετέχουσες ομάδες έδειξαν πόσο ευαισθητοποιημένες είναι αγγίζοντας με τις χορογραφίες τους και θέματα που απασχολούν την Ελλάδα αλλά και όλον τον κόσμο, όπως αυτό των προσφύγων.

Τα προγράμματα που παρουσιάστηκαν ήταν πραγματικά ένα υπερθέαμα, συνδυασμού ασκήσεων υψηλού γυμναστικού επιπέδου, χρωμάτων, μουσικής, ευρηματικότητας,  μηνυμάτων, ιδεών.

Οι συμμετέχοντες που τη φετινή χρονιά πλησίασαν τους 6.500 και οι θεατές που αγκάλιασαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2017,  έτος κατά το οποίο πιστεύουμε να σημειωθεί νέο ρεκόρ συμμετοχών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και video από το Cosmogym 2016 μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/cosmogym.gr

 

Αποτελέσματα Cosmogym Contest 2016

Grand Team of the year

  1. Oλυμπιάδα Θρακομακεδών
  2. Ελληνοαγγλική Αγωγή & Δήμος Ηρακλείο
  3. Αθλητική Πολιτιστική Ένωση Γιτάνη

 

Hope Team of the year

  1. ΓΣ Ηλιούπολης
  2. Φιλαθλητικός ΓΣ Ηρακλείου Κρήτης
  3. Gymnastics House

 

Όλα τα αποτελέσματα των Ομίλων του Contest και των Ειδικών Βραβείων, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο σύνδεσμο «Αποτελέσματα»

 

Ευχαριστούμε πολύ την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας ( ΕΘΝ.Ο.Α.)  την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία  και το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών που έθεσαν τη διοργάνωση υπό την αιγίδα τους, καθώς και τις Ολυμπιονίκες Κλέλια Πανταζή, Σοφία Παπαδοπούλου και Εύα Χριστοδούλου για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση ως συνεργάτιδες της ΕΘΝ.Ο.Α.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους Χορηγούς μας για τη βοήθεια και την συμπαράστασή τους.

Και τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που συμμετέχετε και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε !!!

 

Ραντεβού στο Cosmogym 2017 !!!!