Ενημερωτική Ημερίδα διοργανώσεων Γυμναστικής για Όλους 2017

Ενημερωτική Ημερίδα διοργανώσεων Γυμναστικής για Όλους 2017

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ενημερωτική Ημερίδα για το Cosmogym Festival – Contest 2017 στο ξενοδοχείο President Hotel Athens .

Πάνω από 90 προπονητές και παράγοντες σωματείων έδωσαν το παρόν σε αυτή τη σπουδαία εκδήλωση. Η ημερίδα ξεκίνησε με την παρουσίαση των καλεσμένων από την υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της διοργάνωσης κ. Σπυριδούλα Ίριδα Σπανέα. Ακολούθησε η επίσημη έναρξη και ο χαιρετισμός από την Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας – ΕΓΟ και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Μαρία Παπαδοπούλου.

Στο πρώτο μέρος της Ημερίδας παρουσιάστηκαν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του 2017 όπως το Win for Life Festival of Gymnastics, η νέα διοργάνωση του Εύ-Gym Festival, το καλοκαιρινό πρόγραμμα κατασκήνωσης Cosmogym Multi Actions & Summer 4all καθώς και η πρωτοποριακή διοργάνωση του The 3Gym Concept.

Παράλληλα έγιναν δύο πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις μία από τον υπεύθυνο του Sportcamp Loutraki, επίσημου υποστηρικτή της διοργάνωσης κ Χαράλαμπου Πελέκη και ακολούθησε η παρουσίαση “Στρατηγική σχεδιασμού και ανάπτυξης” των διοργανώσεων μας από τον διευθυντή του τμήματος Marketing & Events Development του Cosmogym κ Χάρη Σπηλιάκο . Παρουσιάστηκε η πρωτοπόρα για τα Ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα, mobile apps casnetwork.gr καθώς και ο σχεδιασμός ανάπτυξης των διοργανώσεών μας για την τετραετία 2017-2020.
Το δεύτερο μέρος περιελάμβανε την παρουσίαση όλων των δεδομένων, όρων και προϋποθέσεων για το Cosmogym Festival – Contest 2017 από τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ Συμεών Σκουτέρη και ολοκληρώθηκε με την ανάλυση του κώδικα αξιολόγησης από την Πανεπιστημιακή Επιτροπή της διοργάνωσης και συγκεκριμένα από τις κ Ελιζάνα Πολλάτου, Νάντια Καραδήμου, Ολύβια Δόντη, Κάτια Σαβράμη και Όλγα Δελιάκη

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας και να γνωρίζετε ότι είστε η κινητήριος δύναμη για να προχωράμε με όραμα μπροστά… πολύ μπροστά !!!!!