Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τις δηλώσεις στο Cosmogym Contest 2017

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τις δηλώσεις στο Cosmogym Contest 2017

Με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησαν οι Αρχικές Δηλώσεις για το επερχόμενο Cosmogym Contest που θα γίνει από 23-25 Ιουνίου 2017.

31 προγράμματα σε 24 ώρες !!!!!

Λίγο λοιπόν, πριν τη συμπλήρωση 24 ωρών από την έναρξη των Αρχικών Δηλώσεων και έχουν καλυφθεί οι πρώτες 31 θέσεις από τις περίπου 90-92 που η διοργάνωση μπορεί να καλύψει. Όπως έχουμε ανακοινώσει οι δηλώσεις ενδιαφέροντος τον Νοέμβριο ήταν 114 και όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορέσουν όλες να γίνουν δεκτές. Επιπροσθέτως την πρώτη μέρα έχουν δηλώσει και νέες ομάδες αλλά αυτές θα πρέπει να περιμένουν να ολοκληρωθεί η διαδικασία και αναλόγως θα ενημερωθούν περί της αποδοχής ή όχι, διότι μπορεί κάποια από τις ομάδες που είχαν δηλώσει τον Νοέμβριο να μην επιβεβαιώσει τη συμμετοχή της.

Οι δηλώσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου αλλά αν ο προβλεπόμενος αριθμός των 92 ομάδων, καλυφθεί νωρίτερα τότε η ηλεκτρονική φόρμα θα κλείσει στον προβλεπόμενο αριθμό.

Οι όμιλοι θα είναι 4 και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η “Ενημερωτική Ημερίδα και το Σεμινάριο Αξιολογητών” θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο President. Αναλυτική ενημέρωση υπάρχει στην αντίστοιχη σελίδα που περιλαμβάνει τις Ημερίδες.

Από την Οργανωτική Επιτροπή.