Επείγουσα Ενημέρωση για το Cosmogym Contest 2016

Επείγουσα Ενημέρωση για το Cosmogym Contest 2016

Επείγουσα Ενημέρωση!!!
Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί έχει ξεκινήσει η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής ομάδων στο Cosmogym Contest 2016 από 15 Σεπτεμβρίου.
Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης είναι ήδη ενημερωμένη με τις ημερομηνίες, τους όρους, τις προϋποθέσεις, το κόστος και γενικά για όλα τα θέματα σχετικά με τη συμμετοχή σας στο Contest.
Ήδη σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμες θέσεις είναι πλέον πολύ λίγες.

Η εφαρμογή της νέας δομής της διοργάνωσης με κατάταξη των ομάδων σε 4 ομίλους, ανάλογα με το επίπεδο της κάθε ομάδας και αντίστοιχη κατανομή μεταλλίων σε όλους του ομίλους, έχει δώσει μεγάλο ενδιαφέρον στο θεσμό και αναμένεται οι προβλεπόμενες θέσεις να καλυφθούν τις επόμενες ημέρες.

Όπως όλοι γνωρίζετε η Οργανωτική Επιτροπή εφαρμόζει όλους τους κανονισμούς της διοργάνωσης και τηρεί χωρίς καμιά εξαίρεση τις διαδικασίες των ημερομηνιών των δηλώσεων καθώς και την προτεραιότητα των ομάδων. Οι δηλώσεις έχουν μοναδικό αριθμό προτεραιότητας (Barcode).
Όταν ο προβλεπόμενος αριθμός καλυφθεί, όλες οι υπόλοιπες ομάδες θα είναι επιλαχούσες και η συμμετοχή τους θα επιβεβαιωθεί αργότερα, ανάλογα με τον αριθμό τους.
Στην πρώτη Ενημερωτική Ημερίδα θα ανακοινωθεί αναλυτικά ο τρόπος εφαρμογής της νέας δομής και της ένταξης κάθε ομάδας στους ομίλους.
(προσοχή: η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος αφορά μόνο τις ομάδες που θέλουν να συμμετάσχουν στο διαγωνιστικό μέρος-Cosmogym Contest)
Δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής ομάδων