Νέο μέλος της Πανεπιστημιακής Επιτροπής η Αναστασία Δόντη

Νέο μέλος της Πανεπιστημιακής Επιτροπής η Αναστασία Δόντη

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στην Πανεπιστημιακή Επιτροπή Αξιολόγησης, της διοργάνωσης του Cosmogym, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της γυμναστικής στη χώρα μας, την κ Αναστασία Δόντη.

Γεννήθηκε και σπούδασε στην Αθήνα, στο ΤΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ με ειδικότητα στην ενόργανη γυμναστική (“Άριστα”). Διδακτορικό δίπλωμα από το κρατικό πανεπιστήμιο Φυσικής αγωγής και αθλητισμού της Αγ. Πετρούπολης, Ρωσία 2008.

Διεθνής κριτής ενόργανης γυμναστικής από το 1987 έως το 2017. Κριτής αεροβικής γυμναστικής 2003. Πτυχίο δασκάλας χορού στο Ballroom 1999.

Προπονήτρια ενόργανης γυμναστικής από το 1985 μέχρι το 2015, εκ των οποίων 17 χρόνια στην εθνική ομάδα με πάρα πολλές διακρίσεις σε υψηλό διεθνές επίπεδο.

Διακρίσεις και μετάλλια των αθλητριών της σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, συμμετοχή και διάκριση σε test-event και Ολυμπιάδες.

Διδάσκουσα με απόσπαση στη ΣΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ τα τελευταία τρία χρόνια, στον Τομέα Γυμναστικής & Χορού (ενόργανη γυμναστική, βασική γυμναστική και μαθήματα της ειδικότητας ενόργανης γυμναστικής).