Ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις για το Cosmogym 2016

Ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις για το Cosmogym 2016

6380 αθλητές και αθλήτριες στο Cosmogym 2016 !!!! 

Στους 6380 αθλητές και αθλήτριες με 310 δηλωμένους προπονητές έκλεισαν οι δηλώσεις για τη φετινή διοργάνωση του Cosmogym 2016 και όπως όλα δείχνουν θα είναι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη από πλευράς συμμετοχών !!!

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα γίνουν και οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής Special Olympics την Πέμπτη 23 Ιουνίου και θα δώσουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στη διοργάνωση.

Οι δηλώσεις έχουν καταχωρηθεί όλες και σε λίγες ημέρες θα αναρτηθεί το προσωρινό πρόγραμμα της διοργάνωσης ώστε κάθε ομάδα να γνωρίζει από τώρα, σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα, τη μέρα και ώρα παρουσίασης. Φυσικά μέχρι την έναρξη της διοργάνωσης είναι πιθανό να υπάρχουν μικρές αλλαγές στη σειρά των ομάδων οι οποίες δεν θα επηρεάζουν το γενικό πρόγραμμα.

Για το Cosmogym Contest το τελικό πρόγραμμα είναι ήδη αναρτημένο και μπορείτε να το κατεβάσετε από τη σελίδα με τα έγγραφα του Contest. Η Οργανωτική Επιτροπή έκανε δεκτά τα αιτήματα 2 ομάδων για αλλαγή της σειράς παρουσίασης, μία λόγω απόστασης από την επαρχία και μία λόγω εξετάσεων την ίδια ώρα με τον αγώνα.

Από την Οργανωτική Επιτροπή.