Παρουσίαση προγράμματος αθλητικών υποτροφιών

Παρουσίαση προγράμματος αθλητικών υποτροφιών

Παρουσία του Δημάρχου Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Περιστερίου και πλήθος αθλητών και γονέων έγινε η παρουσίαση του νέου μας προγράμματος χορήγησης αθλητικών υποτροφιών σε αθλητές της Εθνικής μας Ομάδας.

Σκοπός του προγράμματος είναι η οικονομική βοήθεια αθλητών της Εθνικής μας Ομάδας στην προσπάθεια που κάνουν για να φέρουν μεγαλύτερες διακρίσεις στη χώρα μας. Οι υποτροφίες είναι ύψους 1500 ευρώ ανά άτομο το χρόνο. Σε αυτό το πρόγραμμα έχουν μέχρι τώρα ενταχθεί 2 αθλήτριες και 2 αθλητές της Εθνικής Ομάδας Ενόργανης Γυμναστικής.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχτήκαμε στην οικογένεια του Cosmogym, την Αργυρώ Αφράτη, την Ευαγγελία Πλυτά, τον Γιώργο Χατζηευσταθίου και τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη. Στους πρωταθλητές μας απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο της διοργάνωσης με την ευχή στις δικές τους συμμετοχές στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα να φέρνουν το ίδιο χρώμα.

Ο πρόεδρος της ΑΠΕ Γιτάνη και της Οργανωτικής Επιτροπής του Cosmogym κ. Συμεών Σκουτέρης τόνισε μεταξύ άλλων: “Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τη επιτυχία του προγράμματος, να προχωρήσει ακόμα περισσότερο, να ενταχθούν και άλλοι αθλητές πάντα φυσικά στο μέτρο του δυνατού και ανάλογα με τα οικονομικά του συλλόγου μας”

Η συμμετοχή σας λοιπόν στη διοργάνωση του Cosmogym αποκτά επιπρόσθετο ενδιαφέρον, αυτό της ενίσχυσης της προσπάθειας που έχει ήδη ξεκινήσει με την χορήγηση των αθλητικών υποτροφιών.

Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο της τριήμερης εκδήλωσης “We make the Future” η οποία έκλεισε και με την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας και επιδείξεις ομαδικών χορογραφιών.