Σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση το Cosmogym 2016

Σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση το Cosmogym 2016

Χορηγός Επικοινωνίας του Cosmogym η FOCUS WEB TV

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Οργανωτική Επιτροπή αποδέχτηκε σχετική πρόταση της Focus Web TV για την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση όλης της διοργάνωσης του Cosmogym.

H Focus Web TV, το μεγαλύτερο διαδικτυακό κανάλι στην Ελλάδα, ανέλαβε την αποκλειστική κάλυψη, μαγνητοσκόπηση και αναμετάδοση του Cosmogym. Η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό με πολυκάμερο συνεργείο σε Full HD.
Κατά τη διάρκεια της LIVE μετάδοσης θα μπορούν ενδιαφερόμενες εταιρείες, οργανισμοί αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες να διαφημιστούν κατόπιν συνεννόησης με την Focus Web TV.
Στη διάθεση των φορέων, προπονητών, παραγόντων, γονέων θα υπάρχουν πακέτα για αγορά των DVD κάθε ζώνης ή ομίλου καθώς και των μεμονωμένων προγραμμάτων κάθε ομάδας με μονταρισμένα πλάνα υψηλής ποιότητας από όλες τις κάμερες και από διαφορετικές λήψεις. Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρχουν αργότερα.

Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης, την ετήσια προώθηση της διοργάνωσης ξεκινώντας από την 1η Ενημερωτική Ημερίδα στις 14 Νοεμβρίου 2015 με διάφορα τρέιλερ, ρεπορτάζ, εκπομπές κτλ.

Από την Οργανωτική Επιτροπή.