“Στιγμές της Αρχαίας Ολυμπιακής μας Ιστορίας”

“Στιγμές της Αρχαίας Ολυμπιακής μας Ιστορίας”

Μεγάλες στιγμές και εκπλήξεις στο Cosmogym 2016.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του Cosmogym με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τις δράσεις Ολυμπιακής Παιδείας που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του Cosmogym 21-26 Ιουνίου 2016.

“Στιγμές της Αρχαίας Ολυμπιακής μας Ιστορίας”

Μια διαδραστική παραγωγή της ΕΘΝΟΑ στην οποία θα συμμετέχουν επαγγελματίες χορευτές και Έλληνες Ολυμπιονίκες.
Μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Αθλητισμού θα αφηγούνται τις μεγάλες “Στιγμές της Αρχαίας Ολυμπιακής μας Ιστορίας” σύμφωνα με το εκπαιδευτικό βιβλίο της ΕΘΝΟΑ “Αξίες Ολυμπιακές ! Από την Ολυμπία… προς όλο τον κόσμο ! Ένα μαγικό ταξίδι !” με ταυτόχρονη παρουσίαση χορευτικών και καλλιτεχνικών δρώμενων.

Καθημερινά σε όλες τις ημέρες του Cosmogym θα παρουσιάζεται και ένα διαφορετικό δρώμενο και θα κορυφωθεί στον τελικό της διοργάνωσης την Κυριακή 26 Ιουνίου. Στο τελικό πρόγραμμα του Cosmogym θα αναφέρεται και η ακριβής ώρα της παρουσίασης ανά ημέρα.

Μια δεκάλεπτη παρουσίαση της μεγάλης αυτής παραγωγής, θα είναι και η τελετή έναρξης του μεγάλου γυμναστικού Γκαλά “Cosmogym Step to the Art” στις 5-6 Νοεμβρίου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο Φαλήρου “Tae kwon do” που θα είναι αφιερωμένο στα Special Olympics Hellas. Μια σεμνή τελετή που θα σηματοδοτεί και θα ενώνει την Αρχαία Ιστορία μας με το Σήμερα.

Την ευθύνη της παραγωγής και το συντονισμό εκ μέρους της ΕΘΝΟΑ, έχει αναλάβει η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής κ. Εύα Χριστοδούλου.