Το… αδιαχώρητο στην Ημερίδα του Cosmogym !!!

Το… αδιαχώρητο στην Ημερίδα του Cosmogym !!!

Με ξεχωριστή επιτυχία έγινε στο ξενοδοχείο Athens President η 2η Ενημερωτική Ημερίδα για το Cosmogym 2016.
Στην ημερίδα πήραν μέρος 114 άτομα τα οποία και παρακολούθησαν τα τελευταία νέα γύρω από όλες τις διοργανώσεις του Cosmogym.
Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ Συμεών Σκουτέρης αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και προλόγισε τους επίσημους καλεσμένους ξεκίνησε τις εργασίες της Ημερίδας.
Αναλυτικά, η Ημερίδα ξκίνησε με την παρουσίαση του προπονητικού camp “Cosmogym Multi Actions” που θα γίνει στο Λουτράκι 3-9 Ιουλίου 2016.
Ακολούθησε η επίσημη αναγγελία της συνεργασίας με το Δήμο Ηρακλείου Αττικής στην νέα διοργάνωση “Win for Life Festival of Gymnastics”. Την αναγγελία έκανε ο Αντιδήμαρχος του Νέου Ηρακλείου κ Νικόλαος Μπαρμπούνης και προλόγισε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Κουτσογιαννάκης Μανώλης. Τιμητικά παρευρέθηκε και η κ Λίλα Σαβράμη μέλος της 1ης τεχνικής επιτροπής της 1ης Γυμναστράδας στο Ηράκλειο το 1990.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas κ. Κοδέλλας Διονύσιος, Πρέσβης επί τιμή, ο οποίος αναφέρθηκε στην συνεργασία του Cosmogym με τα Special Olympics Hellas.
Στη συνέχεια η κ. Άρτεμις Βασιλικοπούλου και ο κ. Νικόπουλος Μιχάλης παρουσίασαν το έργο, τη φιλοσοφία και τις δράσεις των Special Olympics Hellas. Μας τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Πηγή Πεφάνη μαζί με αθλήτριες των Special Olympics Hellas.
Στη συνέχεια έγινε η πρώτη Παγκόσμια παρουσίαση της νέας διοργάνωσης “The 3Gym Concept” και έγινε η ανάλυση της βασικής ιδέας από τον κ. Συμεών Σκουτέρη.
Η Ημερίδα ολοκληρώθηκε με το σεμινάριο προπονητών και αξιολογητών που θα πάρουν μέρος στο Cosmogym Contest 2016. Τις παρουσιάσεις των κριτηρίων αξιολόγησης έκαναν τα μέλη της Πανεπιστημιακής Επιτροπής της διοργάνωσης κ. Νάντια Καραδήμου, Όλγα Δελιάκη, Ελιζάνα Πολλάτου, Κάτια Σαβράμη και Ολύβια Δόντη.
Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας, την εμπιστοσύνη σας και σας υποσχόμαστε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας!!!