Δήλωσες ??? Κέρδισες… Μείνε στο “παιχνίδι”…

Δήλωσες ??? Κέρδισες… Μείνε στο “παιχνίδι”…

Δήλωσες ???  Κέρδισες…  Μείνε στο “παιχνίδι”…

Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο Cosmogym Contest 2019, μείνε στο “παιχνίδι” και διεκδίκησε μέχρι και την ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή ΟΛΩΝ των αθλητών του συλλόγου σου, όλων των προγραμμάτων στο Festival… 
.
Όσο περισσότερους αθλητές δηλώνεις στο Cosmogym Contest τόσο για πολλαπλάσιους από τους αθλητές του συλλόγου σου, κερδίζεις την συμμετοχή τους στο Festival με σημαντική έκπτωση (50%) μέχρι και Δωρεάν.
.
Όροι συμμετοχής στο “παιχνίδι”:
  • Τήρηση όλων των προθεσμιών των δηλώσεων συμμετοχής (1. Εκδήλωση ενδιαφέροντος 2. Αρχική Δεσμευτική δήλωση 3. Τελική τροποποιητική) καθώς και των πληρωμών (προκαταβολή και εξόφληση).
  • Κοινοποίηση των αναρτήσεων του “παιχνιδιού”. Στη σελίδα μας στο Facebook θα υπάρχουν αναρτήσεις με το σήμα “Δήλωσες ???  Κέρδισες…  Μείνε στο “παιχνίδι”…” με συχνότητα περίπου 1 κάθε μήνα. Κάντε κοινοποίηση αυτής της ανάρτησης με το κείμενο “Θα είμαστε και εμείς εκεί με “…ονομασία της ομάδας σας…” (γράψτε το όνομα της ομάδα σας) και το hastang #diloses_kerdises .  Θα γίνουν συνολικά 7 αναρτήσεις (μία ανά μήνα από ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2018 μέχρι και ΙΟΥΝΙΟ 2019) με το παραπάνω σήμα. Κάντε λοιπόν LIKE στη σελίδα μας στο Facebook, παρακολουθήστε τις αναρτήσεις μας, κάντε κοινοποίηση αυτές με το σήμα και κερδίστε…

Αυτά… Τόσο απλά…

Κάνε τώρα την δήλωση ενδιαφέροντος από εδώ…  μέχρι 20 Νοεμβρίου και μείνε στο παιχνίδι…

Είσαι ομάδα εκτός νομού Αττικής ?? Εσύ… κέρδισες από τώρα την ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή ΟΛΩΝ των αθλητών της ομάδας σου με όλα τα προγράμματα, στο Festival. Προϋπόθεση η συμμετοχή μίας τουλάχιστον ομάδας στο Cosmogym Contest.

Είσαι ομάδα εκτός νομού Αττικής και κάνεις έστω μία διανυκτέρευση ??  Εσύ… θα περιμένεις εκτός από τα παραπάνω και… την επόμενη έκπληξη !!!!!

Κι όπως είπαμε:
Στο Cosmogym 2019 οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ…
Θα υπάρχουν και άλλες…
Θα υπάρχουν πολλές…

Επιπρόσθετη ενημέρωση 17/11/2019.  Ισχύει για τις ομάδες από τον νομό Αττικής. 
Η αναλογία για τις ομάδες του νομού Αττικής είναι η παρακάτω:
Αν ένας σύλλογος-φορέας συμμετέχει στο Contest με προγράμματα από 31 αθλητές και πάνω κερδίζει ΔΩΡΕΑΝ τη συμμετοχή όλων των αθλητών του συλλόγου του σε όλα τα προγράμματα στο Festival.
Αν συμμετέχει συνολικά με προγράμματα από 10-30 αθλητές, κερδίζει τη συμμετοχή όλων των αθλητών του συλλόγου του στο Festival με έκπτωση 50% 
Για να δοθούν οι παραπάνω προσφορές πρέπει να τηρούνται οι όροι συμμετοχής στο “παιχνίδι”.