ΟΡΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ FESTIVAL

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ FESTIVAL

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Αθλητικά Κέντρα, Δημοτικοί Αθλητικοί Οργανισμοί, Κ.Α.Π.Η, Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Δημόσια και Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ., Σύλλογοι Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, Αθλητικοί και Γυμναστικοί Σύλλογοι, Ιδιωτικά Γυμναστήρια, Σχολές Χορού, Ελεύθερες Ομάδες Χορού-Γυμναστικής και γενικά όποιος αγαπάει την ομαδική καλλιτεχνική έκφραση. Κάθε φορέας μπορεί να συμμετέχει στο Cosmogym Festival με όσα προγράμματα επιθυμεί.

Όλοι οι φορείς πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΕΓΟ και οι συμμετέχοντες να έχουν τις προβλεπόμενες κάρτες συμμετοχής. (τύπου Α, Β1, Β2, C1 ή C2)

Τα προγράμματα μπορούν να περιέχουν στοιχεία Ενόργανης, Ρυθμικής, Ακροβατικής, Αεροβικής, Τραμπολίνο, Τζαζ, Μοντέρνου και Κλασσικού Χορού, street dance, hip-hop με συνοδεία μουσικής ή όχι, με συνήθη ή ασυνήθιστα όργανα καθώς και στοιχεία οποιασδήποτε κινητικής μορφής και καλλιτεχνικής έκφρασης.
Κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από 6 το λιγότερο αθλητές. Κάθε πρόγραμμα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 5 λεπτά, εξαιρουμένων των ομάδων που συμμετέχουν σε Διεθνείς Διοργανώσεις στο Εξωτερικό. Παρακαλούμε στην πιστή τήρηση του χρόνου των προγραμμάτων και σας ενημερώνουμε ότι μετά το πέρας του δηλωμένου χρόνου στην δήλωση συμμετοχής η μουσική θα σταματά. Ο δηλωμένος χρόνος του κάθε προγράμματος θα αναγράφεται στο πρόγραμμα που θα μοιραστεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο χώρος παρουσίασης των προγραμμάτων είναι διαστάσεων 14Χ14. (το ταπί είναι σταθερό)
Οι ομάδες πρέπει να έχουν αναπληρωματικό audio CD (όχι Mp3) με την μουσική τους.
Προσέλευση ομάδων 30 λεπτά πριν από την έναρξη κάθε ζώνης παρουσίασης.
Οι ομάδες πρέπει να βρίσκονται στην έξοδο για την παρουσίαση του προγράμματος με ευθύνη των αρχηγών τους.

Ο φορέας δεν χρειάζεται να κρατά πλακάτ με το όνομα του καθώς όλα τα στοιχεία αναγράφονται στον ηλεκτρονικό πίνακα της διοργάνωσης.
Το Cosmogym Festival δεν έχει ανταγωνιστικό και βαθμολογικό χαρακτήρα και ως εκ τούτου σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και σε κάθε φορέα ειδικό έπαθλο.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Cosmogym Festival

Το κόστος συμμετοχής στο Φεστιβάλ είναι 6 ευρώ ανά άτομο ανά πρόγραμμα.

Ακολουθείστε τους όρους συμμετοχής στο παιχνίδι της διοργάνωσης “Δήλωσες?? Κέρδισες… Μείνε στο παιχνίδι” και κερδίστε τη συμμετοχή όλων των αθλητών στο Festival με έκπτωση 50% μέχρι και ΔΩΡΕΑΝ. Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις για το παιχνίδι από εδώ…

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει βίντεο αρχείο του κάθε προγράμματος και πρόσβαση για κατέβασμα όλων των βίντεο της διοργάνωσης. Τα βίντεο θα είναι με μοντάζ από 4 κάμερες σε HD.

Οι πληρωμές γίνονται με τραπεζική κατάθεση στην Τράπεζα Eurobank στον παρακάτω λογαριασμό:

Αριθμός Λογαριασμού Τράπεζας Eurobank:  0026.0036.61.0200459727

IBAN λογαριασμού:  GR75026 0036 0000 6102 0045 9727

Δικαιούχος: Αθλητική Πολιτιστική Ένωση Γιτάνη

Παρακαλώ στην κατάθεση να αναφέρεται το όνομά σας και το όνομα της ομάδας σας.

Λήξη προθεσμίας για τις καταθέσεις 25 Μαΐου 2020.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα λάβετε τα σχετικά παραστατικά των πληρωμών από το λογιστήριο.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Cosmogym Festival

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από 15 Φεβρουαρίου μέχρι και 15 Μαΐου 2020, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΕΓΟ www.onlinego.gr.  Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής θα περιλαμβάνουν ονομαστικές καταστάσεις όλων των συμμετεχόντων οι οποίοι πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΕΓΟ και κάτοχοι ενεργών καρτών.

Τα συμπληρωματικά στοιχεία που αφορούν την καλύτερη οργάνωση του Cosmogym Festival και αφορούν τις προτιμήσεις του προγράμματος όπως μέρα, ώρα και σειρά εμφάνισης και την αποδοχή των όρων συμμετοχής θα δηλώνονται στην σχετική φόρμα που υπάρχει στη σελίδα της διοργάνωσης.

Για την καλύτερη οργάνωση παρακαλούμε να μας στείλετε την συμμετοχή σας το δυνατό συντομότερα συμβάλλοντας και εσείς στην επιτυχία της.

 

Δράση Ανάδειξης Αθλητών της Χρονιάς

Η Οργανωτική Επιτροπή συνεχίζει την πρωτοβουλία της και σας ανακοινώνει την δράση που θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Την ανάδειξη των Αθλητών της Χρονιάς !!!!

Κάθε Φορέας-Σύλλογος έχει τον αθλητή ή την αθλήτρια που είναι η σημαία του.

Είναι αυτός ή αυτή που με το ήθος, την συνέπεια, το χαρακτήρα, τις επιδόσεις, αποτελεί το λαμπρό παράδειγμα στους υπόλοιπους αθλητές της ομάδας. Αυτά τα παιδιά λοιπόν, όλων των φορέων, που θα λάβουν μέρος στο Cosmogym Festival η Οργανωτική Επιτροπή θέλει να τα βραβεύσει κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Η δράση αφορά τις ομάδες που συμμετέχουν μόνο στο Φεστιβαλικό μέρος της διοργάνωσης !!!

Κάθε φορέας μπορεί να δηλώσει μόνο έναν αθλητή/τρια που συμμετέχει σε πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Δεν πρέπει να είναι ο ίδιος με την περσινή χρονιά.

COSMOGYM LIVE STREAMING

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Follow Us On Twitter