ΟΡΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ FESTIVAL PLUS

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Δημοτικοί Αθλητικοί Οργανισμοί, Κ.Α.Π.Η, Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Δημόσια και Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ., Σύλλογοι Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, Αθλητικοί και Γυμναστικοί Σύλλογοι, Ιδιωτικά Γυμναστήρια, Σχολές Χορού, Ελεύθερες Ομάδες Χορού-Γυμναστικής και γενικά όποιος αγαπάει την ομαδική καλλιτεχνική έκφραση.

Όλοι οι φορείς πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΕΓΟ και οι συμμετέχοντες να έχουν τις προβλεπόμενες κάρτες συμμετοχής. (τύπου Α, Β1, Β2, C1 ή C2)

Τα προγράμματα μπορούν να περιέχουν στοιχεία Ενόργανης, Ρυθμικής, Ακροβατικής, Αεροβικής, Τραμπολίνο, Τζαζ, Μοντέρνου και Κλασσικού Χορού, street dance, hip-hop με συνοδεία μουσικής ή όχι, με συνήθη ή ασυνήθιστα όργανα καθώς και στοιχεία  οποιασδήποτε κινητικής μορφής και καλλιτεχνικής έκφρασης.

Κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από 15 το λιγότερο αθλητές.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝΜΟΥΣΙΚΕΣ

Κάθε πρόγραμμα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 5 λεπτά καθαρού χρόνου μουσικής. Εξαιρείται η PLUS LIVE MUSIC ZONE

Οι ομάδες πρέπει να έχουν την μουσική σε audio CD (όχι σε mp3) και να έχουν 2ο αναπληρωματικό CD μαζί τους. Το CD πρέπει να έχει μόνο το κομμάτι της χορογραφίας.

Οι μουσικές θα δοθούν στην οργανωτική επιτροπή κατά την διάρκεια της τεχνικής σύσκεψης. Η ένταση της μουσικής θα είναι σταθερή από τα μηχανήματα ήχου της διοργάνωσης. Δεν επιτρέπεται η αυξομείωση του ήχου από τους προπονητές. Για το λόγο αυτό πρέπει οι μουσικές να είναι άριστα ηχογραφημένες.

 

ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Ο χώρος παρουσίασης των προγραμμάτων είναι διαστάσεων 14Χ14 και πάχους 36 χιλ.

Όλα τα προγράμματα θα παρουσιαστούν όχι μόνο πάνω στο ταπί αλλά μπορεί να γίνει χρήση και του χώρου γύρω από αυτό. Το ταπί θα είναι σταθερό με ενεργό χώρο 2,5 μέτρα στο πίσω μέρος, 4 μέτρα δεξιά και αριστερά και 3 μέτρα μπροστά. Ο φωτισμός θα είναι λευκός, σταθερός για όλες τις ομάδες. Επίσης δεν επιτρέπεται καμία σήμανση πάνω στο ταπί.

Λόγω του ότι πάνω σε αυτό τοποθετούνται κατασκευές και όργανα που υποστηρίζουν την θεματολογία της χορογραφίας, σας ενημερώνουμε ότι για την προστασία του ταπί, θα ισχύσουν τα παρακάτω:

1. Όλες οι κατασκευές πρέπει να έχουν πέλματα στήριξης 20χ20 εκατοστά και μεγαλύτερα ανάλογα το βάρος και το μέγεθος. Δηλαδή αν έχουν ποδαράκια που καταλήγουν σε σωλήνες ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο, αυτό πρέπει να πατάει πάνω σε ενσωματωμένο πέλμα διάστασης από 20χ20 εκ και πάνω. Το πέλμα πρέπει να είναι ξύλινο ή άλλου υλικού ακίνδυνου για το ταπί. Το ίδιο ισχύει για καρέκλες, τραπεζάκια και άλλα είδη που καταλήγουν σε ποδαράκια.

2. Όσες κατασκευές φέρουν ροδάκια αυτά πρέπει να είναι διαμέτρου 10 εκατοστών και άνω για μικρές κατασκευές (θρανία, τραπέζια κτλ) και διαμέτρου πάνω από 30 εκατοστά για μεγαλύτερες. Οι ρόδες πρέπει να είναι πλάτους 5 εκατοστών και πάνω. Δεν πρέπει να βγάζουν χρώμα ή με οποιονδήποτε τρόπο να αφήνουν σημάδια στο ταπί. Είναι καλό να είναι επενδεδυμένες με χαρτοταινία αυτοκόλλητη.

3. Δεν θα επιτρέπονται αντικείμενα με υγρά ή σπρέι ή οτιδήποτε άλλο επικίνδυνο υλικό.

4. Ανεξάρτητα με τα παραπάνω οποιαδήποτε κατασκευή ή όργανο έχει αιχμηρές καταλήξεις, πρέπει να λαμβάνονται μέτρα προστασίας για να μην έχουμε οποιαδήποτε καταστροφή ή ζημιά στο ταπί.

Όποια ομάδα δεν ακολουθήσει τους παραπάνω κανόνες οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να μην επιτρέψουν την παρουσίαση του προγράμματος.

Οι ομάδες που έχουν κατασκευές πρέπει να φροντίσουν να τις φέρουν στο γήπεδο πριν από την έναρξη της ζώνης παρουσίασης και να τις απομακρύνουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ζώνης.

Οι ομάδες πρέπει να βρίσκονται στην έξοδο για την παρουσίαση του προγράμματος με ευθύνη των αρχηγών τους.

Πριν από την παρουσίαση των προγραμμάτων θα ανακοινώνονται, μέσω του ηλεκτρονικού πίνακα, ο Φορέας, ο τίτλος της παρουσίασης και οι προπονητές-χορογράφοι.

Επίσης, με επιπλέον χρέωση, υπάρχει η δυνατότητα προβολής των χορηγών της κάθε ομάδας στον ηλεκτρονικό πίνακα της διοργάνωσης πριν, κατά και μετά την εκτέλεση του προγράμματος της ομάδα σας.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής στις PLUS MIX ZONE και AGE ZONE  είναι 14 ευρώ/ανά αθλητή/ανά πρόγραμμα.
Το κόστος συμμετοχής στην PLUS FAIRYTALE ZONE  είναι 17 ευρώ/ανά αθλητή/ανά πρόγραμμα.
Το κόστος συμμετοχής στην PLUS LIVE MUSIC ZONE  είναι 20 ευρώ/ανά αθλητή/ανά πρόγραμμα.

Περιλαμβάνει: Δικαίωμα συμμετοχής, αναμνηστικό μετάλλιο για όλους τους αθλητές-προπονητές και ειδικό Βραβείο PLUS για όλα τα προγράμματα.  Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει βίντεο αρχείο του κάθε προγράμματος και πρόσβαση για κατέβασμα όλων των βίντεο της διοργάνωσης. Τα βίντεο θα είναι με μοντάζ από 4 κάμερες σε HD.

Οι πληρωμές θα γίνονται με τραπεζική κατάθεση στην Τράπεζα Eurobank στον παρακάτω λογαριασμό:

Αριθμός Λογαριασμού Τράπεζας Eurobank:  0026.0036.61.0200459727

IBAN λογαριασμού:  GR75026 0036 0000 6102 0045 9727

Δικαιούχος: Αθλητική Πολιτιστική Ένωση Γιτάνη

Παρακαλώ στην κατάθεση να αναφέρεται το όνομά σας ή η ομάδα σας.

Λήξη προθεσμίας για τις καταθέσεις 25 Μαΐου 2020.

Κατά την διάρκεια της Εκδήλωσης θα λάβετε τα σχετικά παραστατικά των πληρωμών από το λογιστήριο.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος ξεκινούν στις 15 Οκτωβρίου και ολοκληρώνονται στις 15 Νοεμβρίου αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στην ειδική online φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα   www.cosmogym.gr

Κατά την εκδήλωση ενδιαφέροντος η δήλωση λαμβάνει μοναδικό κωδικό που της δίνει και την σειρά προτεραιότητας.

Οι αρχικές δηλώσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό ξεκινούν στις 15 Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται στις 31 Ιανουαρίου 2020  επίσης σε ηλεκτρονική μορφή στην ειδική on line φόρμα που υπάρχει στην παραπάνω ιστοσελίδα. Η δήλωση λαμβάνει μοναδικό κωδικό που της δίνει και την σειρά προτεραιότητας.

Προτεραιότητα στις αρχικές δηλώσεις φυσικά έχουν αυτοί που έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Για να ολοκληρωθεί και επιβεβαιωθεί η δήλωση συμμετοχής σας πρέπει να γίνει τραπεζική κατάθεση προκαταβολής ποσού 100 ευρώ ανά ομάδα μέχρι και 15 Φεβρουαρίου.

Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής και μη εύρεσης άλλης ομάδας για αντικατάσταση τα χρήματα δεν επιστρέφονται.

Οι αρχικές δηλώσεις μπορούν να τροποποιηθούν μέχρι την τελική δήλωση σε όλα τα στοιχεία.

Οι ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ γίνονται δεκτές από 1-15 Μαΐου 2020 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΕΓΟ   www.onlinego.gr.  Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής θα περιλαμβάνουν ονομαστικές καταστάσεις όλων των συμμετεχόντων οι οποίοι πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΕΓΟ και κάτοχοι ενεργών καρτών.

Τα συμπληρωματικά στοιχεία που αφορούν την καλύτερη οργάνωση του Cosmogym Festival PLUS και αφορούν τις προτιμήσεις του προγράμματος όπως Ζώνη κατάταξης, ειδικά βραβεία, περιγραφή κατασκευών, πρόβες ομάδων, στοιχεία αποστολής μεταλλίων και την αποδοχή των όρων συμμετοχής θα δηλώνονται στην σχετική φόρμα που υπάρχει στη σελίδα της διοργάνωσης.

Η εξόφληση πρέπει να γίνει μέχρι 25 Μαΐου 2020. Σε περίπτωση ακύρωσης αθλητών μετά την τελική δήλωση η χρέωση είναι πλήρης.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Όλες οι ομάδες θα είναι στο πάνω διάζωμα του σταδίου. Εκεί θα υπάρχει ένα σημείο συνάντησης από το οποίο θα σας παραλαμβάνει εθελοντής της διοργάνωσης την ώρα που θα πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία της παρουσίασης

Συνολικά κάθε ομάδα θα έχει στην διάθεσή της 52 λεπτά χρόνο (ως διαδικασία παρουσίασης) πριν την έξοδό της από τον “χώρο αναμονής Β” στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν χρήση των χώρων προθέρμανσης μόνο στο συγκεκριμένο χρόνο που θα είναι δεσμευμένος για την ομάδα τους (συνολικά 24 λεπτά από τα οποία 16 λεπτά πάνω στο ταπί) ανεξάρτητα από τον αριθμό των αθλητών που απαρτίζουν την ομάδα. Θα υπάρχουν δύο προθερμαντήρια. Οι ομάδες με μονό αριθμό παρουσίασης κάνουν προθέρμανση στο προθερμαντήριο 1 και με ζυγό αριθμό παρουσίασης στο προθερμαντήριο 2.  Στην διαδικασία της προθέρμανσης παρακαλούμε να τηρούνται επακριβώς οι καθορισμένοι χρόνοι.

Σημείωση:

Ότι δεν προβλέπεται από το παρόν ενημερωτικό έντυπο θα αντιμετωπίζεται από την οργανωτική επιτροπή κατά περίπτωση. Η Οργανωτική Επιτροπή έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει, καταργήσει ή να προσθέσει οτιδήποτε κρίνει ότι είναι για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης.

COSMOGYM LIVE STREAMING

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Follow Us On Twitter