ΔΟΜΗ FESTIVAL PLUS

ΕΙΔΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΖΩΝΩΝ

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο COSMOGYM FESTIVAL PLUS χωρίζονται με βάση την προτίμηση της κάθε ομάδας, σε συνολικά 8 ζώνες στις οποίες θα ισχύσουν συνοπτικά τα παρακάτω:

PLUS MIX ZONE
Προβλέπονται πέντε ζώνες. Περιλαμβάνει χορογραφίες με μικτή θεματολογία. Η ένταξη στην κάθε ζώνη είναι ανάλογα με την επιθυμία της κάθε ομάδας. Σε κάθε ζώνη μπορεί να μπει μόνο ένα πρόγραμμα από τον ίδιο φορέα. 26 χορογραφίες από όλες τις ζώνες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε δύο παραστάσεις του STEP TO THE ART. (13 χορογραφίες σε κάθε παράσταση)

PLUS AGE ZONE
Προβλέπεται μία ζώνη. Περιλαμβάνει χορογραφίες στις οποίες οι αθλητές ανήκουν στις ηλικιακές κατηγορίες που ορίζει η ΕΓΟ.
1η κατηγορία μέχρι 6 ετών
2η κατηγορία από 7-12 ετών
3η κατηγορία 50+  (νέα κατηγορία)

4 χορογραφίες από τη ζώνη αυτή, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε δύο παραστάσεις του STEP TO THE ART. (2 χορογραφίες σε κάθε παράσταση)

PLUS FAIRYTALE ZONE
Προβλέπεται μία ζώνη. Περιλαμβάνει χορογραφίες με θέμα ένα παραμύθι-ιστορία. Οι συμμετέχοντες στην ζώνη αυτή έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην παράσταση του STEP TO THE ART με τίτλο “Δώστου κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι να αρχινίσει…”

PLUS LIVE MUSIC ZONE
Προβλέπεται μία ζώνη. Περιλαμβάνει χορογραφίες με μουσικές Ελλήνων δημιουργών με ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων 20 αθλητές ανά χορογραφία. Οι μουσικές είναι επιλογής της διοργάνωσης σε συνεννόηση με άτομο που θα έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης και τους προπονητές. Οι μουσικές θα δοθούν στους ενδιαφερόμενους και θα χορογραφηθούν αποκλειστικά για χρήση στο Festival PLUS και στην τελική εκδήλωση της κάθε ομάδας. Τα πνευματικά δικαιώματα των μουσικών θα πληρωθούν και θα ανήκουν στη διοργάνωση. Η συμμετοχή στη συγκεκριμένη ζώνη θα γίνει μετά από συνεννόηση με την διοργάνωση και την καλλιτεχνική επιμελήτρια. Οι συμμετέχοντες στην ζώνη αυτή έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην παράσταση του STEP TO THE ART με τίτλο “Ήχοι της ψυχής μας, χορογραφίες της καρδιάς μας…”

Σημείωση:

Ότι δεν προβλέπεται από τα παραπάνω θα αντιμετωπίζεται από την οργανωτική επιτροπή κατά περίπτωση. Η Οργανωτική Επιτροπή έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει, καταργήσει ή να προσθέσει οτιδήποτε κρίνει ότι είναι για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης.

COSMOGYM LIVE STREAMING

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Follow Us On Twitter