Τελική Ενημέρωση για το Cosmogym Festival-Contest 2017

Τελική Ενημέρωση για το Cosmogym Festival-Contest 2017

Τελική Ενημέρωση για το Cosmogym Festival-Contest 2017
Αγαπητοί συμμετέχοντες στο Cosmogym
 
Έμειναν ακριβώς 20 ημέρες για την έναρξη της διοργάνωσης και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούμε τους 7033 αθλητές και αθλήτριες.
Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες οργανωτικές λεπτομέρειες. 
Σας παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα παρακάτω:
 
Τελικό Πρόγραμμα 
Το τελικό προγράμματος για το Cosmogym 2017 θα επικαιροποιηθεί τις επόμενες μέρες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης στην σελίδα με τα έγγραφα του Festival και του Contest αντίστοιχα. Από εκεί μπορείτε να το κατεβάσετε για την δική σας ενημέρωση. Στο τελικό πρόγραμμα μπορεί να υπάρξουν μικρές αλλαγές στο νούμερο παρουσίασης των προγραμμάτων (συν – πλην 1-2 θέσεις). Οι αλλαγές δεν θα επηρεάζουν το γενικό πλάνο της εκδήλωσης που έχει ανακοινωθεί.
 
Το Cosmogym Flash mob 2017 έχει ήδη αναρτηθεί στο youtube και μπορείτε να το δείτε από εδώ…. Το χορευτικό αυτό θα πρέπει να το μάθουν όλα τα παιδιά των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο Cosmogym 2017 και θα το εκτελούν στο τέλος κάθε ζώνης παρουσίασης στο Festival και ομίλου στο Contest τα παιδιά όλων των ομάδων μαζί !!!!
 
Τελική κατανομή μεταλλίων στο Cosmogym Contest 2017 όπως διαμορφώθηκαν με τις τελικές δηλώσεις των ομάδων:
Όμιλος Ολύμπια: σύνολο ομάδων 21, κατανομή 14 χρυσά, 5 ασημένια, 2 χάλκινα
Όμιλος Πύθια: σύνολο ομάδων 21, κατανομή 8 χρυσά, 9 ασημένια, 4 χάλκινα
Όμιλος Ίσθμια: σύνολο ομάδων 21, κατανομή 6 χρυσά, 9 ασημένια, 6 χάλκινα
Όμιλος Νέμεα: σύνολο ομάδων 26, κατανομή 5 χρυσά, 11 ασημένια, 10 χάλκινα 
Τα μετάλλια έχουν παραγγελθεί και θα τα παραλάβουμε εντός των επόμενων ημερών. Στις απονομές θα δίνονται ενδεικτικά 10 μετάλλια ανά ομάδα και αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης από ειδικό σημείο θα παραλαμβάνεται και τον υπόλοιπο αριθμό που αντιστοιχεί στην ομάδα σας.
 
Πρόσβαση στο Γήπεδο
Για την πρόσβαση στο γήπεδο (δείτε το χάρτη από εδώ…) παρακαλούμε να μπαίνετε από την οδό Στυλιανού Γονατά. Ο δρόμος μπροστά από το γήπεδο (Βορείου Ηπείρου) θα είναι αποκλεισμένος από την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Όσοι θέλετε να φέρετε κατασκευές και όργανα αυτά θα είναι δυνατόν να έρθουν μόνο πρωί. Όλα θα πρέπει να απομακρυνθούν από το γήπεδο μέχρι τη Δευτέρα το πρωί και ώρα 10:00.
Την διάταξη του σταδίου μπορείτε να τη δείτε από εδώ…
 
Κατασκευές-όργανα
Παρακαλούμε να φροντίσετε όλες οι κατασκευές να είναι σταθερές και ασφαλείς. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμιά ευθύνη για τυχόν τραυματισμούς από κακή χρήση των κατασκευών. Επίσης δεν πρέπει να έχουν σημεία που να προκαλέσουν φθορά πάνω στο ταπί. (καρέκλες με λεπτά πόδια, ή οποιαδήποτε άλλη αιχμηρή άκρη) Όσοι έχετε κατασκευές με ρόδες φροντίστε να μην αφήνουν μαύρες γραμμές πάνω στο ταπί (τυλίξτε τες με χαρτοταινία)
Ο χρόνος τοποθέτησης οργάνων και κατασκευών δεν πρέπει να ξεπερνά το ένα λεπτό και η είσοδος των ομάδων όπως έχουμε ανακοινώσει είναι μέχρι 20 δευτερόλεπτα για τις ομάδες μέχρι 30 άτομα και 30 δευτερόλεπτα για τις ομάδες με περισσότερα άτομα. Υπέρβαση του χρόνου έχει τις σχετικές μειώσεις στη βαθμολογία για τις ομάδες που συμμετέχουν στο Contest.
Λόγω του πολύ μεγάλου όγκου των συμμετοχών παρακαλούμε να έρχεστε έγκαιρα στο γήπεδο. Κατά τη διάρκεια της ροής του προγράμματος δεν επιτρέπεται καμία αλλαγή στο πρόγραμμα διότι όλοι οι φορείς και οι τίτλοι είναι περασμένοι στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού πίνακα ανακοινώσεων. Η είσοδος και έξοδος πρέπει να γίνεται με γρήγορο ρυθμό ώστε να τηρούνται οι χρόνοι της ροής του προγράμματος. 
Προσοχή: η τοποθέτηση των οργάνων-κατασκευών κτλ στο ταπί καθώς και η επανατοποθέτηση στους χώρους αποθήκευσης γίνεται με μέριμνα και άτομα των ομάδων που συμμετέχουν και όχι από τους διοργανωτές (και στο Festival και στο Contest)
Το ταπί έχει διάσταση 14Χ14 με ωφέλιμο περιβάλλοντα χώρο περίπου 3 μέτρα από την πίσω πλευρά και από 4 μέτρα από τις άλλες 3 πλευρές. Δεν θα μπορεί να μετακινηθεί κατά την διάρκεια των προγραμμάτων. Η θέση του θα είναι σταθερή.
 
Παραλαβή επάθλων και διπλωμάτων στο Cosmogym Festival
Για λόγους εξοικονόμησης χρόνου η παραλαβή των Διπλωμάτων για όλους τους συμμετέχοντες και των αναμνηστικών επάθλων για τις ομάδες θα γίνεται από την γραμματεία της διοργάνωσης. Η παράδοση θα γίνεται στο τέλος κάθε προγράμματος ή στο τέλος της ζώνης που ο κάθε Φορέας εμφανίζεται. Θα έρχεται ο προπονητής ή ο υπεύθυνος του φορέα για την παραλαβή. Θα παραλαμβάνει όλα τα διπλώματα ανά πρόγραμμα του Φορέα του, καθώς και το Αναμνηστικό Έπαθλο της διοργάνωσης. 
Ειδική απονομή θα γίνεται μόνο για τη Δράση “Αθλητής της Χρονιάς 2017” στους αθλητές που έχουν δηλωθεί από τις ομάδες τους. Η απονομή θα γίνεται από τον προπονητή της κάθε ομάδας μετά την σχετική αναγγελία της αθλήτριας. Αν δεν έχετε κάνει τη σχετική δήλωση μπορείτε να την κάνετε μέχρι και 2 Ιουνίου από εδώ…
 
Υπογραφή υπεύθυνων δηλώσεων και παραλαβή αποδείξεων πληρωμής
Αμέσως με την άφιξη της ομάδας σας στο γήπεδο ο υπεύθυνος πρέπει να περάσει από την γραμματεία για την υπογραφή των σχετικών εγγράφων συμμετοχής και την παραλαβή των παραστατικών της πληρωμής σας. 
Όσοι δεν έχετε εξοφλήσει παρακαλούμε να το κάνετε άμεσα.
Οι πληρωμές γίνονται με τραπεζική κατάθεση στην Τράπεζα Eurobank στον παρακάτω λογαριασμό:
Αριθμός Λογαριασμού Τράπεζας Eurobank:  0026.0036.61.0200459727
IBAN λογαριασμού:  GR75026 0036 0000 6102 0045 9727
Δικαιούχος: Αθλητική Πολιτιστική Ένωση Γιτάνη
Παρακαλώ στην κατάθεση να αναφέρεται το όνομά σας και το όνομα της ομάδας σας.
 
Σύμφωνα με απόφαση της ΕΓΟ πρέπει σε ειδικό φάκελο να έχετε μαζί σας τις ιατρικές βεβαιώσεις των αθλητών/τριών καθώς και ονομαστική κατάσταση όλων των συμμετεχόντων στο κάθε πρόγραμμα. Αν δεν θα έχετε τις ιατρικές βεβαιώσεις θα πρέπει να υπογράφετε υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 105 (θα την παρέχει η γραμματεία μας)
 
Διαπιστεύσεις-μουσικές για τους συμμετέχοντες στο Cosmogym Contest
Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνει από την Δευτέρα έως Παρασκευή το πρωί (9:00-13:00). Κατά την παραλαβή των διαπιστεύσεων θα παραδοθεί στην Οργανωτική Επιτροπή το CD με τη μουσική και το κείμενο αποφώνησης αν υπάρχει. Παρακαλούμε να τηρηθούν οι χρόνοι και οι παραδόσεις. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δεν είναι δυνατόν να έχουμε παράδοση-παραλαβή λόγω μη ύπαρξης εθελοντών. Όλοι είναι σε βάρδιες και έχουν συγκεκριμένα καθήκοντα στις αναφερόμενες ώρες.
 
Προσοχή: Οι μουσικές για το Festival θα δίνονται στην κονσόλα του ήχου κατά την άφιξή σας στο γήπεδο πριν από την έναρξη κάθε ζώνη παρουσίασης ή περίπου 45 λεπτά πριν την ώρα της εμφάνισης της ομάδας σας.
 
Και κάτι πολύ σημαντικό για τις πρόβες των ομάδων !!!!
Όσοι θα έρθετε για πρόβα παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ακριβώς το χρόνο που σας έχει διατεθεί. Ο χρόνος για κάθε ομάδα είναι 15 λεπτά. Μπορείτε να έρθετε νωρίτερα και να κάνετε χρήση των προθερμαντηρίων ώστε να είστε έτοιμοι όταν θα είναι η ώρα σας για γενική πρόβα. Ο χρόνος είναι επαρκής για ένα πέρασμα θέσεων χωρίς μουσική και για μια κανονική παρουσίαση με μουσική. Ο διαθέσιμος χρόνος είναι για πρόβα όχι για προπόνηση. Παρακαλούμε να έχετε και κάποιο άτομο για την χρήση του CD-player. Δεν θα επιτραπεί παραπάνω χρόνος πρόβας σε κανέναν ανεξάρτητα από αν κάποια ομάδα απουσιάσει από την πρόβα. Το πρόγραμμα των προβών θα αναρτηθεί σε 2-3 μέρες και μπορείτε να το δείτε από εδώ… Μέχρι την έναρξη των προβών μπορεί να υπάρξουν μικρές αλλαγές αλλά χωρίς να επηρεάζονται οι πρόβες των ομάδων.

​Σημαντική πληροφορία:
Σας ενημερώνουμε ότι δεν επιτρέπεται η χρήση ​κόρνας και άλλων ηχητικών εφέ στην κερκίδα.

Πιστεύουμε ότι και με τη δική σας βοήθεια και την κατανόησή σας θα φέρουμε σε πέρας με επιτυχία μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση.
 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!