“Φλερτάρει” με το ρεκόρ συμμετοχών το COSMOGYM Festival & Contest – ΔΤ 02/05/17

“Φλερτάρει” με το ρεκόρ συμμετοχών το COSMOGYM Festival & Contest – ΔΤ 02/05/17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
COSMOGYM Festival & Contest
02.Μαΐου.2017
«Φλερτάρει» με το ρεκόρ συμμετοχών το «COSMOGYM Festival & Contest»

Περισσότεροι από 6.000 αθλητές, αθλήτριες και αθλούμενοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στο «COSMOGYM Festival & Contest», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος», στο Περιστέρι. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 15 Μαΐου και ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει για να καταρριφθεί το περσινό ρεκόρ των 6.380 συμμετοχών. Διοργανωτής είναι η Αθλητική Πολιτιστική Ένωση «Γιτάνη».

Το «COSMOGYM Festival & Contest» αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση γυμναστικής για όλους, αλλά και το μεγαλύτερο indoor event που διεξάγεται στην Ελλάδα. Θα πραγματοποιηθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά και σε αυτό παίρνουν μέρος ομάδες ασκουμένων κάθε ηλικίας και αθλητικού επιπέδου. Τα προγράμματα που παρουσιάζονται έχουν στοιχεία ενόργανης, ρυθμικής, αεροβικής, τραμπολίνου, μοντέρνου και κλασσικού χορού, φολκλόρ, street dance και hip hop με συνοδεία μουσικής.

Παράλληλα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το «COSMOGYM Festival & Contest», στις 22 Ιουνίου, θα φιλοξενήσει τους Πανελλήνιους Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής των «Special Olympics Hellas».

Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση είναι μέλος του δικτύου διοργανώσεων CASNetwork. Το CASNetwork αποτελεί ένα καινοτόμο δίκτυο αθλητικών, πολιτιστικών και καλλιτεχνικών διοργανώσεων με σκοπό την προώθηση δράσεων για την ανάπτυξη διοργανώσεων και εκδηλώσεων στον τομέα του αθλητισμού, της τέχνης και του πολιτισμού. Στο πλαίσιο αυτό, έχει αναπτυχθεί και εξειδικευμένη εφαρμογή για smart phones με την ονομασία CASNetwork μέσω της οποίας κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερώνεται για τις εκδηλώσεις του δικτύου.
Το «COSMOGYM Festival & Contest» αυτή τη χρονιά είναι αφιερωμένο στον Σύλλογο Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού».
Πρόκειται για ένα σύλλογο που ιδρύθηκε το 1983 από γονείς καρδιοπαθών παιδιών με σκοπό την ηθική και υλική στήριξη και την παροχή πληροφόρησης στις οικογένειες των παιδιών. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ECHDO «European Congenital Heart Disease Organisation».
Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα των Special Olympics Hellas, του Δήμου Περιστερίου και είναι μια συνδιοργάνωση με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Χρυσός Χορηγός είναι η εταιρία Motion Sport και Χορηγοί Επικοινωνίας είναι η Focus Web TV και η ιστοσελίδα gymnast.gr

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο cosmogym.gr και στο facebook.com/cosmogym.gr .

Γραφείο Τύπου
COSMOGYM Festival & Contest