Και… πέμπτος όμιλος στο Cosmogym Contest 2018

Και… πέμπτος όμιλος στο Cosmogym Contest 2018

Ο ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός των δηλώσεων για το επερχόμενο Cosmogym Contest 2018 μας αναγκάζει να τροποποιήσουμε την σύνθεση των ομίλων της διοργάνωσης.

Μέχρι τώρα η διοργάνωση είχε 4 αυτόνομους ομίλους (Ολύμπια, Πύθεια, Ίσθμια και Νέμεα) με συμμετοχή ομάδων σε αυτούς ανάλογα με την βαθμολογία τους στην προηγούμενη χρονιά καθώς και με ειδικές ρυθμίσεις που ισχύουν κάθε χρονιά ώστε οι όμιλοι να έχουν αριθμητική και ποιοτική ισορροπία. (δείτε εδώ τις ρυθμίσεις της διοργάνωσης του 2017).

Λόγω του μεγάλου αριθμού δηλώσεων σας ενημερώνουμε ότι ο Όμιλος Νέμεα θα χωριστεί σε δύο μικρότερους ομίλους (Νέμεα Α και Νέμεα Β) και θα έχει ξεχωριστή βαθμολογία και κατανομή μεταλλίων. Στον όμιλο Νέμεα Β θα ενταχθούν όλες οι νέες ομάδες, που παίρνουν μέρος στη διοργάνωση του Contest για πρώτη φορά.

Οι Αρχικές Δεσμευτικές Δηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 15 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και 31 Ιανουαρίου μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει εδώ…

Σε λίγες ημέρες θα αναρτηθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και όλες οι οργανωτικές λεπτομέρειες που θα ισχύσουν για τη νέα χρονιά.

Από την Οργανωτική Επιτροπή