Μια ανάσα πριν τις 6000 συμμετοχές το Cosmogym !!

Μια ανάσα πριν τις 6000 συμμετοχές το Cosmogym !!

Αυτό που γίνεται φέτος με τις συμμετοχές στο Cosmogym δεν έχει προηγούμενο !!!!

Μια ανάσα πριν τις 6000 συμμετοχές έφθασε το Cosmogym Festival-Contest 2016 !!!!!! Η μεγαλύτερη γιορτή της Γυμναστικής για Όλους είναι εδώ !!!!! Ξεπέρασε σε συμμετοχές την περσινή διοργάνωση στην οποία είχαν πάρει μέρος περίπου 5650 αθλητές και αθλήτριες !!!

Οι περισσότερες ζώνες δεν έχουν διαθεσιμότητα και η Οργανωτική Επιτροπή σας ενημερώνει ότι όπως και πέρσι θα γίνει διεύρυνση των ζωνών παρουσίασης κατά περίπου 30 λεπτά ώστε να μπορούν να απορροφηθούν όλες οι συμμετοχές. Δυστυχώς και η μία παραπάνω ημέρα που προστέθηκε φέτος στο Cosmogym δεν ήταν αρκετή για να καλύψει το μεγάλο αριθμό των συμμετοχών.

Οι δηλώσεις τυπικά λήγουν στις 15 Μαΐου !!! Αλλά σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις που θα έρχονται από σήμερα θα μπαίνουν στα μισάωρα που θα διευρυνθούν όλες οι ζώνες. Οι απογευματινές ζώνες θα ξεκινούν κατά μισή ώρα νωρίτερα και οι βραδυνές θα τελειώνουν κατά μισή ώρα αργότερα. Κάντε τώρα τη  δήλωση συμμετοχής από εδώ….

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας στο 6972277366 ώστε να δούμε από κοινού τις λύσεις για τη συμμετοχή σας.

Σας ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά για το ενδιαφέρον σας και όπως κάθε φορά θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για μια αξέχαστη διοργάνωση !!!!

Από την ΟΕ