“Συμμετέχω και εγώ…” στο πρόγραμμα Υποτροφιών του Cosmogym

“Συμμετέχω και εγώ…” στο πρόγραμμα Υποτροφιών του Cosmogym

«Συμμετέχω και εγώ…» στο πρόγραμμα Υποτροφιών του Cosmogym !!!

Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος καθώς και των πρωταθλητών που έχουν ενταχθεί, θα γίνει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 12:00 στο Kλειστό Γυμναστήριο Δίδυμα Περιστερίου.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα…

Το πρόγραμμα ξεκίνησε από 1ης Ιανουαρίου 2018 θα έχει διάρκεια 1 χρόνο με προοπτική να επεκταθεί ανάλογα την πορεία του μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. (συνολικά 3 χρόνια)
Η κάθε υποτροφία είναι συνολικού ύψους 1500 ευρώ ανά αθλητή/ανά χρόνο και θα ισχύει για κάλυψη εξόδων στους τομείς: Αεροπορικά εισιτήρια για συμμετοχή σε camp προετοιμασίας στο εξωτερικό, αποθεραπεία αθλητών, φυσικοθεραπείες, συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, μικρά καθημερινά έξοδα, προπονητικός ρουχισμός και ατομικός εξοπλισμός για αντίστοιχο χρονικό διάστημα και άλλα έξοδα ανάλογα τις ανάγκες του κάθε αθλητή.

Το συνολικό ύψος των υποτροφιών θα είναι σε βάθος τριετίας στο ποσό των 18.000 ευρώ.

Το επόμενο βήμα θα είναι ανάλογα με την πορεία του προγράμματος, η ένταξη επιπλέον αθλητών και από άλλα αγωνίσματα της γυμναστικής. 

Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που με τα λίγα μέσα που διαθέτουμε, κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για αυτά τα παιδιά, που σε πολύ δύσκολες και πολλές φορές ακραίες καταστάσεις έχουν το σθένος, αγωνίζονται και μας κάνουν υπερήφανους !!! Για να μπορέσουμε και εμείς λοιπόν να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του προγράμματος ελπίζουμε ότι οι Φορείς της Γυμναστικής (σωματεία, γονείς, αθλητές, ΕΓΟ) θα το αγκαλιάσουν και θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων !!!

Η συμμετοχή σας στη διοργάνωση του Cosmogym και όχι μόνο, αποκτά ένα ακόμη επιπλέον κίνητρο.

Όλοι οι πρωταθλητές θα είναι κοντά μας σε όλα τα event που ετοιμάζουμε και με το τρόπο αυτό θέλουμε να φέρουμε, πιο κοντά στα παιδιά τους πρωταθλητές, αλλά και τους πρωταθλητές πιο κοντά στα παιδιά.

Το Cosmogym κάνει το χρέος του απέναντι στο άθλημα της γυμναστικής.

Γιατί το Cosmogym είναι κάτι περισσότερο από ένα γυμναστικό γεγονός !!!!