Το SPORTCAMP στο Λουτράκι, νέος μεγάλος χορηγός του Cosmogym

Το SPORTCAMP στο Λουτράκι, νέος μεγάλος χορηγός του Cosmogym

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας του Cosmogym με το SPORTCAMP στο Λουτράκι.

Print

Το SPORTCAMP θα είναι από φέτος ο νέος μεγάλος Χορηγός μας.

Από το 1978 έως και σήμερα, με αξιοπιστία, συνέπεια και μεγάλη εμπειρία στις Αθλητικές Προετοιμασίες & Διοργανώσεις, λειτουργεί το SPORTCAMP, το μεγαλύτερο και πληρέστερο ιδιωτικό Κέντρο Άθλησης & Αναψυχής στην Ελλάδα.

Προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές αθλητικές ομάδες και οργανισμούς για όλα τα αθλήματα, σε συνδυασμό με άριστες υποδομές και με την υποστήριξη έμπειρου προσωπικού, σε μια ιδανική τοποθεσία.

Μαζί, το Cosmogym και το SPORTCAMP ενώνουμε τις δυνάμεις μας και ξεκινάμε μια συνεργασία που έχει σκοπό να αναβαθμίσει το Cosmogym Festival-Contest αλλά και να προσφέρουμε νέες διοργανώσεις που ετοιμάζουμε από κοινού.

Λίγα λόγια για τον νέο μας Μεγάλο Χορηγό:

Το SPORTCAMP ιδρύθηκε το 1978, όπου ξεκίνησε να λειτουργεί ως η πρώτη αθλητική κατασκήνωση στην Ελλάδα από την οικογένεια Καραβούλη, μια οικογένεια Καθηγητών Φυσικής Αγωγής

Το αθλητικό κέντρο SPORTCAMP δημιουργήθηκε λίγο αργότερα, το 1994, όταν εντοπίστηκε η ανάγκη αθλητών, αθλητικών συλλόγων και ομοσπονδιών, της Ελλάδας και του εξωτερικού, για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών οργάνωσης και υλοποίησης αθλητικών προετοιμασιών και αθλητικών διοργανώσεων.

Στα χρόνια που πέρασαν ανάπτυξε σταδιακά τις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του SPORTCAMP, μετεξελίσσσοντάς το στο μεγαλύτερο ιδιωτικό κέντρο αθλητικής προετοιμασίας  στην Ελλάδα. Συγκρότησε ομάδα στελεχών  με εμπειρία στη διαχείριση αθλητικών προετοιμασιών, ενώ δημιούργησε πλήρεις αθλητικές προπονητικές εγκαταστάσεις επίσημων  προδιαγραφών και σύγχρονους χώρους διαμονής, εστίασης και αναψυχής. Οι εγκαταστάσεις του SPORTCAMP έχουν επιλεγεί από εθνικές ομάδες και συλλόγους διαφόρων αθλημάτων για τις αθλητικές τους προετοιμασίες.