Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γκιώνη Γεώργιο

Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γκιώνη Γεώργιο

Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κ. Γκιώνη Γεώργιο

Είμαστε πολύ χαρούμενοι να καλωσορίσουμε το “Cosmogym Summer 4all” στον Δήμο μας και συγκεκριμένα στην όμορφη πόλη του Λουτρακίου για 3η συνεχόμενη φορά.

Οι συνάδελφοί μου και εγώ υποδεχόμαστε με χαρά αυτό το υπέροχο πολιτιστικό και γυμναστικό φεστιβάλ με σκοπό να αναδείξουμε την αγάπη για τον αθλητισμό, τον χορό και την ζωή γενικά σε νέους ανθρώπους. Μετά από 2 χρόνια πανδημίας και περιορισμών σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, το “Cosmogym Summer 4all” επιστρέφει και θα είναι η διοργάνωση που θα μας γεμίσει με καλή διάθεση και αισιοδοξία.

Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ, ομάδες γυμναστικής από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό θα συναντηθούν στο Λουτράκι. Επισκέπτες και τουρίστες θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν και παρακολουθήσουν ένα λαμπρό γυμναστικό θέαμα στο Πάρκο Παραλίας της πόλης μας.

Στόχος μας είναι να προάγουμε την αξία μιας διοργάνωσης σαν και αυτή, όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά και για την τοπική κοινωνία. Τα αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα είναι συνυφασμένα με την ευημερία κάθε κοινωνίας και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων πάντα θα υποστηρίζει τέτοιες δράσεις.

Γκιώνης Γεώργιος

Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων