Καλωσορίζουμε την εταιρεία “Καπόλα” στην οικογένεια του Cosmogym Summer 4all

Καλωσορίζουμε την εταιρεία “Καπόλα” στην οικογένεια του Cosmogym Summer 4all

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την εταιρεία Καπόλα στην οικογένεια του Cosmogym Summer 4all, ως Χρυσό Χορηγό της φετινής διοργάνωσης!

Η εταιρεία Καπόλα από το 1985, με συνεχή και αδιάκοπη παρουσία ειδικεύεται στον τομέα κατασκευής ενδυμάτων μπαλέτου, χορού, ρυθμικής γυμναστικής και άθλησης γενικότερα.

Η βιοτεχνία εξειδικεύεται στην κατασκευή ειδών χορού και αθλητισμού όπως κορμάκια, φούστες, μπουστάκια, κολάν κ.α.

Στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της εταιρείας είναι τα υφάσματα υψηλής ποιότητας, από Ευρωπαϊκά εργοστάσια, η υψηλή και προσεγμένη ποιότητα ραφής που καθιστούν τα προϊόντα εξαιρετικά ανθεκτικά στην πάροδο του χρόνου και με άρτια εφαρμογή. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά χρώματα και διαφορετικοί τύποι προϊόντων, προσφέροντας έτσι ένα ευρύ και πολυποίκιλο φάσμα επιλογών.

Σημαντικές είναι οι συνεργασίες με τα κολοσσιαία brand ειδών χορού παγκοσμίως. Εταιρίες όπως Bloch, Capezio, Grishko, Sansha, Intermezzo και πολλές ακόμα αποτελούν σταθερούς συνεργάτες της εταιρείας εδώ και πολλά χρόνια.

Στο κατάστημα Καπόλα καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες του ρουχισμού και υπόδησης ενός χορευτή. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για fitting* πουέντ που πραγματοποιείται από καθηγητή μπαλέτου.
*Αυτή η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν στο κατάστημα.

Στον τομέα της Ρυθμικής Γυμναστικής η εταιρεία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιαπωνικής Sasaki. Ακόμη, σημαντικές είναι και οι συνεργασίες με την Pastorelli & Pridance.
Στο κατάστημα Καπόλα υπάρχει ένα ευρύ φάσμα σε αγωνιστικά όργανα και αξεσουάρ Ρυθμικής Γυμναστικής.
Οι συνεργασίες της εταιρείας εκτείνονται σε συλλόγους στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, που προμηθεύονται προπονητικό υλικό (στολές, όργανα κ.α.).

Η εταιρεία Καπόλα είναι υπερήφανος σταθερός χορηγός της Ε.Γ.Ο. βοηθώντας και ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο από την πλευρά της, το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Όραμα και στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη της εταιρείας ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του αθλητικού κόσμου. Με έντονο αίσθημα υψηλού σεβασμού απέναντι στον κάθε πελάτη έχει καταφέρει να διακρίνεται για την συνέπεια και ποιότητα της.

Το κατάστημα Καπόλα λειτουργεί ως φυσικό κατάστημα στην Καλλιθέα στην οδό Αραπάκη 45 και ως ηλεκτρονικό κατάστημα* στο  www.kapola.gr.
*Οι παραγγελίες του ηλεκτρονικού καταστήματος διεκπεραιώνονται και αποστέλλονται άμεσα (1-2 εργάσιμες ημέρες).