Cosmogym 2015 – 1st Info Meeting

Cosmogym 2015 – 1st Info Meeting

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Ενημερωτική Hμερίδα για το Cosmogym 2015.

Παρευρέθηκαν πάνω από 70 εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων ενώ μέσω της ζωντανής μετάδοσης το παρακολούθησαν περίπου 85 άτομα.

Η Ημερίδα ξεκίνησε με την ανακοίνωση της συνεργασίας της διοργάνωσης με το “Χαμόγελο του Παιδιού” με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με ενέργειες και δράσεις με σκοπό την στήριξη του έργου των “σπιτιών” του Χαμόγελου.

Ακολούθησε η αποτίμηση της χρονιάς που μας πέρασε, με την παρουσίαση των στατιστικών από τις βαθμολογίες όλων των ομάδων καθώς και των αξιολογητών.

Στη συνέχεια έγινε η ανακοίνωση των όρων και προϋποθέσεων για την συμμετοχή των ομάδων στη διοργάνωση του 2015. Παρουσιάστηκαν μικρές αλλαγές που αφορούν το οργανωτικό μέρος και ανακοινώθηκε η θέσπιση 5 μελούς αντιπροσωπίας των αξιολογητών του Cosmogym οι οποίοι θα έχουν ενεργό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη της διοργάνωσης στον τομέα της αξιολόγησης. Θα μεταφέρουν τις παρατηρήσεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των συναδέλφων.

Η Ημερίδα ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση της αρχιτεκτονικής δομής της διοργάνωσης που θα ισχύσει από το 2016. Στην παρουσίαση δόθηκαν οι βασικές κατευθύνσεις της νέας δομής και ότι οι τελικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.

Τέλος έγινε η αναγγελία των “Cosmogym Special Awards” ένα εκ των οποίων θα φέρει την ονομασία Ειδικό Βραβείο “Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου” και θα απονέμεται κάθε χρόνο στη μνήμη της.