Cosmogym Voting Platform

Cosmogym Voting Platform

Ανάρτηση Μαρτίου για το «παιχνίδι» του Cosmogym 2019 (κοινοποίησε το άρθρο με τα hashtag  #cosmogym2019  #diloses_kerdises )

Ενημερώσου για το νέο σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας της διοργάνωσης του Cosmogym. (η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, δεν χρεώνεστε για κάθε ψήφο)

Διότι η γνώμη σου μετράει !!!!

Το ξεκινήσαμε πέρυσι και η συμμετοχή αλλά και η αποδοχή ήταν πολύ μεγάλη. Το συνεχίζουμε με πολλά βραβεία και πολλές… εκπλήξεις !!!

Φέτος στο Cosmogym το κοινό θα δώσει 15 βραβεία μέσω ηλεκτρονικής ΔΩΡΕΑΝ ψηφοφορίας που θα γίνεται κατά την διάρκεια της διοργάνωσης. 

Ήδη δοκιμαστικά έγινε η ψηφοφορία για την επιλογή του τραγουδιού που θα συνοδέψει το χορευτικό του Cosmogym Flashmob 2019. Μέχρι τον Ιούνιο προγραμματίζουμε και 3-4 ακόμα ψηφοφορίες για την δική σας καλύτερη εξοικείωση με το σύστημα.

Οι σύνδεσμοι (links) για την κάθε ψηφοφορία θα γίνεται αποκλειστικά από τα Social Media της διοργάνωσης (Facebook & Instagram)  

Για το λόγο αυτό κάντε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook και FOLLOW στην αντίστοιχη στο Instagram ώστε να σας έρχονται οι σχετικές ενημερώσεις.

Κοινοποιήστε το στα μέλη των ομάδων σας για ενημέρωση διότι… “η γνώμη τους μετράει”

Στις ψηφοφορίες θα ισχύουν οι παρακάτω όροι και περιορισμοί:
1. Η κάθε ψηφοφορία θα ανοίγει με την έναρξη της κάθε Ζώνης παρουσιάσεων στο Φεστιβάλ ή Ομίλου στο Contest και θα κλείνει λίγο μετά το τελευταίο πρόγραμμα.
2. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται αμέσως μόλις η ψηφοφορία κλείσει.
3. Αν μπείτε στη φόρμα και ψηφίσετε, μετά η φόρμα δεν ανοίγει ξανά. Ψηφίζετε μόνο μία φορά.
4. Η ψηφοφορία είναι ΔΩΡΕΑΝ και ψηφίζετε ΜΌΝΟ μία επιλογή.

 

Μείνε στο παιχνίδι… Μείνε στο Cosmogym… και κέρδισε !!!!

Μια προσφορά του Χορηγού Επικοινωνίας του Cosmogym