Δήλωσες ??? Κέρδισες… Μείνε στο “παιχνίδι”…

Δήλωσες ??? Κέρδισες… Μείνε στο “παιχνίδι”…

Δήλωσες ???  Κέρδισες…  Μείνε στο “παιχνίδι”…

EDITION 2020

Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο Cosmogym PLUS 2020, μείνε στο “παιχνίδι” και διεκδίκησε μέχρι και την ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή ΟΛΩΝ των αθλητών του συλλόγου σου, όλων των προγραμμάτων στο Festival… 
.
Όσο περισσότερους αθλητές δηλώνεις στο Cosmogym PLUS τόσο για πολλαπλάσιους από τους αθλητές του συλλόγου σου, κερδίζεις την συμμετοχή τους στο Festival με σημαντική έκπτωση (50%) μέχρι και Δωρεάν.
.

Όροι συμμετοχής στο “παιχνίδι”:


Τι κερδίζεις:

1. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο PLUS και προέρχονται εκτός νομού Αττικής κερδίζουν τη συμμετοχή όλων των αθλητών του συλλόγου τους με όσα προγράμματα επιθυμούν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο Festival.
2. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο PLUS και κάνουν και έστω μία διανυκτέρευση, επιπλέον των παραπάνω, κερδίζουν και έκπτωση 4 ευρώ ανά άτομο.
3. Όλες οι ομάδες από το νομό Αττικής που συμμετέχουν στο PLUS με προγράμματα από 41 αθλητές και άνω (αθροιστικά σε όλα τους τα προγράμματα) κερδίζουν τη συμμετοχή όλων των αθλητών του συλλόγου τους με όσα προγράμματα επιθυμούν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο Festival.
4. Όλες οι ομάδες από το νομό Αττικής που συμμετέχουν στο PLUS με προγράμματα από 10-40 αθλητές (αθροιστικά σε όλα τους τα προγράμματα) κερδίζουν τη συμμετοχή όλων των αθλητών του συλλόγου τους με όσα προγράμματα επιθυμούν με έκπτωση 50% στο Festival (από 6 σε 3 ευρώ).
Όλες οι παραπάνω προσφορές θα υπολογιστούν στην τελική πληρωμή της κάθε ομάδας που θα γίνει το Μάιο.

Τι πρέπει να κάνεις:

1. Τήρηση όλων των προθεσμιών των δηλώσεων συμμετοχής (1. Εκδήλωση ενδιαφέροντος 2. Αρχική Δεσμευτική δήλωση (15-31 Ιανουαρίου) 3. Τελική τροποποιητική 1-15 Μαΐου) καθώς και των πληρωμών (προκαταβολή μέχρι 15 Φεβρουαρίου και εξόφληση μέχρι 25 Μαΐου).

2. Κοινοποίηση των αναρτήσεων του «παιχνιδιού».
Στη σελίδα μας στο Facebook θα υπάρχουν αναρτήσεις με το σήμα «Δήλωσες ???  Κέρδισες…  Μείνε στο «παιχνίδι»…» με συχνότητα περίπου 1 ανάρτηση κάθε μήνα (σε κάποιες περιπτώσεις και δύο το μήνα).
Κάντε κοινοποίηση αυτής της ανάρτησης με το κείμενο «Θα είμαστε και εμείς εκεί με «…ονομασία της ομάδας σας…» (γράψτε το όνομα της ομάδα σας) και το hastang #diloses_kerdises.
Θα γίνουν συνολικά 10 αναρτήσεις (από μήνα ΔΕΚΈΜΒΡΙΟ 2019 μέχρι και ΜΆΙΟ 2020) με το παραπάνω σήμα.
Κάντε λοιπόν LIKE στη σελίδα μας στο Facebook, παρακολουθήστε τις αναρτήσεις μας, κάντε κοινοποίηση αυτές με το σήμα και κερδίστε…

Οι αναρτήσεις πρέπει να γίνονται μέσα στις πρώτες 15 ημέρες από την ημερομηνία της κάθε ανάρτησης και να είναι δημόσιες.

*Η μη τήρηση των παραπάνω προϋποθέσεων ακυρώνει κατ’ αναλογία τις προσφορές.