Επείγουσα ενημέρωση για όργανα και κατασκευές που θα χρησιμοποιηθούν στο Cosmogym

Επείγουσα ενημέρωση για όργανα και κατασκευές που θα χρησιμοποιηθούν στο Cosmogym

Αγαπητοί φίλοι του Cosmogym,

Σας ενημερώνουμε ότι η διοργάνωση του Cosmogym με γνώμονα την ασφάλεια αλλά και την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου έχει ήδη προβεί σε ενέργειες προμήθειας νέου ταπί διαστάσεων 14χ14 μ. και πάχους 36 χιλ (FIG approved, speedy flex) υψηλών προδιαγραφών.

Λόγω του ότι πάνω σε αυτό τοποθετούνται κατασκευές και όργανα που υποστηρίζουν την θεματολογία της χορογραφίας, σας ενημερώνουμε ότι για την προστασία του ταπί, θα ισχύσουν τα παρακάτω:

1. Όλες οι κατασκευές πρέπει να έχουν πέλματα στήριξης 15χ15 εκατοστά και μεγαλύτερα ανάλογα το βάρος και το μέγεθος. Δηλαδή αν έχουν ποδαράκια που καταλήγουν σε σωλήνες ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο, αυτό πρέπει να πατάει πάνω σε ενσωματωμένο πέλμα διάστασης από 15χ15 εκ και πάνω. Το πέλμα πρέπει να είναι ξύλινο ή άλλου υλικού ακίνδυνου για το ταπί. Το ίδιο ισχύει για καρέκλες, τραπεζάκια και άλλα είδη που καταλήγουν σε ποδαράκια.

2. Όσες κατασκευές φέρουν ροδάκια αυτά πρέπει να είναι διαμέτρου 10 εκατοστών και άνω για μικρές κατασκευές (θρανία, τραπέζια κτλ) και διαμέτρου πάνω από 20 εκατοστά για μεγαλύτερες. Οι ρόδες πρέπει να είναι πλάτους 3 εκατοστών και πάνω. Δεν πρέπει να βγάζουν χρώμα ή με οποιονδήποτε τρόπο να αφήνουν σημάδια στο ταπί. Είναι καλό να είναι επενδεδυμένες με χαρτοταινία αυτοκόλλητη.

3. Δεν θα επιτρέπονται αντικείμενα με υγρά ή σπρέι ή οτιδήποτε άλλο επικίνδυνο υλικό.

4. Ανεξάρτητα με τα παραπάνω οποιαδήποτε κατασκευή ή όργανο έχει αιχμηρές καταλήξεις, πρέπει να λαμβάνονται μέτρα προστασίας για να μην έχουμε οποιαδήποτε καταστροφή ή ζημιά στο ταπί.

Επειδή είναι ακόμη αρχή της χρονιάς παρακαλούμε να λάβετε υπόψη όλες τις παραπάνω οδηγίες. Όποια ομάδα δεν ακολουθήσει τους παραπάνω κανόνες οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να μην επιτρέψουν την παρουσίαση του προγράμματος.

Ανάλογα με την κατασκευή του καθενός φυσικά είμαστε στη διάθεσή σας για επιπρόσθετη ενημέρωση και πληροφορίες.

Από την Οργανωτική Επιτροπή