Happy New “Cosmogym” Year 2018

Happy New “Cosmogym” Year 2018

Αγαπητοί φίλοι του Cosmogym,

Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες !!!

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς αρχίζει η αναλυτική ενημέρωσή σας, σχετικά με την συμμετοχή σας στη διοργάνωση του Cosmogym 2018. Θα σας κρατάμε ενήμερους με τακτικά e-mails ώστε να μην χάσετε κάποια προθεσμία ή εκδήλωση. Φυσικά μπορείτε και μέσα από την ιστοσελίδα μας καθώς και της αντίστοιχης στο Facebook, να έχετε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για όλα όσα θα γίνουν το 2018.

Αρχικές Δηλώσεις για το Cosmogym Contest 2018

Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 ξεκινούν οι αρχικές (αλλά δεσμευτικές) δηλώσεις για το Cosmogym Contest 2018. Οι δηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 31 Ιανουαρίου 2018.
Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.cosmogym.gr  υπάρχει ο σχετικός σύνδεσμος με την online δήλωση συμμετοχής. (θα ενεργοποιηθεί στις 15/1/2018) Για κάθε πρόγραμμα πρέπει να κάνετε ξεχωριστή δήλωση.
Όλα τα στοιχεία της δήλωσης (τίτλους, αριθμό αθλητών, προπονητές κτλ) θα μπορείτε να τα αλλάξετε με την τελική τροποποιητική δήλωση που θα γίνει από 1-15 Μαΐου 2018.
Θα τηρηθεί, όπως πάντα, η σειρά προτεραιότητας των ομάδων που έχουν στείλει ήδη δήλωση ενδιαφέροντος. Για την τελική αποδοχή της δήλωσης πρέπει να καταθέσετε και την προκαταβολή των 100 ευρώ ανά πρόγραμμα. (Βρείτε το λογαριασμό κατάθεσης από εδώ…)

Με την διαδικασία της “εκδήλωσης ενδιαφέροντος” δήλωσαν 149 ομάδες αλλά ο διαγωνισμός μπορεί να απορροφήσει στους 4+1 ομίλους μέχρι 120-125 ομάδες. Οπότε θα γίνουν δεκτές οι ομάδες που θα δηλώσουν μέχρι να συμπληρωθεί ο παραπάνω αριθμός. Αμέσως μετά θα γίνει η κατανομή τους στους ομίλους με βάση τις ρυθμίσεις κατάταξης που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Προσοχή: Οι δηλώσεις αυτές αφορούν τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Contest. Για το Festival οι δηλώσεις θα αρχίσουν στις 15 Φεβρουαρίου.

Για οποιαδήποτε απορία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.