Η παράσταση των 8697 “πρωταγωνιστών” ξεκινάει στις 10 Ιουνίου !!

Η παράσταση των 8697 “πρωταγωνιστών” ξεκινάει στις 10 Ιουνίου !!

Μετά την ενσωμάτωση, των νέων δηλώσεων συμμετοχής που έγιναν στην ΕΓΟ, τις σχετικές διορθώσεις σε ορισμένα λάθη και μερικές απαραίτητες αλλαγές, το τελικό πρόγραμμα είναι έτοιμο και έχει ήδη αναρτηθεί.

Η μεγάλη γιορτή του Cosmogym στην οποία “πρωταγωνιστής είσαι εσύ” και άλλοι 8697 συμμετέχοντες ξεκινάει…

Ειδικότερα στο Cosmogym Contest 142 προγράμματα με 3734 αθλητές και 280 προπονητές θα διεκδικήσουν να είναι στις χρυσές, αργυρές και χάλκινες ομάδες.
Θα προηγηθεί το Cosmogym Festival στο οποίο θα απολαύσουμε 242 προγράμματα με 4963 αθλητές  και 292 προπονητές

 

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας αλλά και για την άψογη οργάνωση από μέρους μας, παρακαλούμε δώστε προσοχή στα παρακάτω:

Τελικό Πρόγραμμα

Το τελικό προγράμματος για το Cosmogym 2019 υπάρχει ήδη αναρτημένο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης στην σελίδα με τα έγγραφα του Festival και του Contest αντίστοιχα. Από εκεί μπορείτε να το κατεβάσετε για την δική σας ενημέρωση.

Το Cosmogym Flash mob 2019 έχει ήδη αναρτηθεί στο youtube και μπορείτε να το δείτε από εδώ…. Το χορευτικό αυτό θα πρέπει να το μάθουν όλα τα παιδιά των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο Cosmogym 2018 και θα το εκτελούν στο τέλος κάθε ζώνης παρουσίασης στο Festival και ομίλου στο Contest τα παιδιά όλων των ομάδων μαζί !!!!

Κατανομή Μεταλλίων

H κατανομή μεταλλίων στο Cosmogym Contest 2019 όπως διαμορφώθηκε με τις τελικές δηλώσεις των ομάδων έχει ως εξής:

Χρυσά Αργυρά Χάλκινο Ομάδες
RISING STARS 1 4 0 0 4
RISING STARS 2 6 5 3 14
NEMEA B 7 10 6 23
NEMEA A 8 12 10 30
ISTHMIA 8 8 4 20
PYTHEIA 9 8 3 20
OLYMPIA 18 8 3 29
140

Οι χρυσές ομάδες των Ομίλων Ολύμπια και Πύθεια συμμετέχουν στο Cosmogym GRAND Contest Final και οι ομάδες των Ομίλων Ίσθμια, Νέμεα Α και Νέμεα Β συμμετέχουν στο Cosmogym HOPE Contest Final.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Τα δύο προγράμματα από το εξωτερικό συμμετέχουν εκτός συναγωνισμού και δεν υπολογίζονται στην παραπάνω κατανομή των μεταλλίων.

Στις απονομές θα δίνονται ενδεικτικά 10 (δέκα) μετάλλια ανά ομάδα και αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης ο υπόλοιπος αριθμός μεταλλίων θα παραδοθεί στις ομάδες ανάλογα με τον τρόπο που οι ομάδες έχουν δηλώσει στην τελική τους δήλωση. (Παραλαβή από τα γραφεία της διοργάνωσης ή αποστολή με κούριερ)

Cosmogym Special Awards

Τα ειδικά βραβεία της διοργάνωσης θα απονεμηθούν σύμφωνα με τις δηλώσεις υποψηφιότητας του κάθε προγράμματος και ανάλογα τον όμιλο που συμμετέχουν.

Αναλυτικά θα δοθούν ξεχωριστές σειρές βραβείων για τους ηλικιακούς ομίλους “Rising Stars 1 & 2”, για τους ομίλους Νέμεα Β, Νέμεα Α και Ίσθμια και για τους ομίλους Πύθεια και Ολύμπια. Συνολικά οι σειρές θα απονεμηθούν αμέσως μετά το τέλος των ομίλων “Rising Stars 1 & 2”, η επόμενη σειρά στον τελικό του Cosmogym HOPE Contest και μία σειρά στον τελικό του Cosmogym GRAND Contest.

Εξαιρέσεις:
Το βραβείο “Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου” θα δοθεί στον τελικό του Cosmogym GRAND Contest για το σύνολο των υποψηφιοτήτων.
Για το βραβείο “Εύ αγωνίζεσθαι” υποψήφιες είναι όλες οι ομάδες από όλους τους ομίλους.
Τα ειδικά βραβεία Καλύτερης ομάδας με στοιχεία τραμπολίνο και Καλύτερης ομάδας με στοιχεία Αεροβικής, Cheerleading, Rope skipping, δεν θα δοθούν καθώς δεν υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός των 3 υποψηφιοτήτων ανά βραβείο.

Πρόσβαση στο Γήπεδο

Για την πρόσβαση στο γήπεδο (δείτε το χάρτη από εδώ…) παρακαλούμε να μπαίνετε από την οδό Στυλιανού Γονατά. Ο δρόμος μπροστά από το γήπεδο (Βορείου Ηπείρου) θα είναι αποκλεισμένος από την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Όσοι θέλετε να φέρετε κατασκευές και όργανα αυτά θα είναι δυνατόν να έρθουν μόνο πρωί. Όλα θα πρέπει να απομακρυνθούν από το γήπεδο μέχρι την Τρίτη το πρωί και ώρα 10:00.
Την διάταξη του σταδίου μπορείτε να τη δείτε από εδώ…

Κατασκευές-όργανα

Παρακαλούμε να φροντίσετε όλες οι κατασκευές να είναι σταθερές και ασφαλείς. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμιά ευθύνη για τυχόν τραυματισμούς από κακή χρήση των κατασκευών. Επίσης δεν πρέπει να έχουν σημεία που να προκαλέσουν φθορά πάνω στο ταπί. (καρέκλες με λεπτά πόδια, ή οποιαδήποτε άλλη αιχμηρή άκρη) Όσοι έχετε κατασκευές με ρόδες φροντίστε να μην αφήνουν μαύρες γραμμές πάνω στο ταπί (τυλίξτε τες με χαρτοταινία)

Ο χρόνος τοποθέτησης οργάνων και κατασκευών δεν πρέπει να ξεπερνά το ένα λεπτό και η είσοδος των ομάδων όπως έχουμε ανακοινώσει είναι μέχρι 30 δευτερόλεπτα. Υπέρβαση του χρόνου έχει τις σχετικές μειώσεις στη βαθμολογία για τις ομάδες που συμμετέχουν στο Contest.

Λόγω του πολύ μεγάλου όγκου των συμμετοχών παρακαλούμε να έρχεστε έγκαιρα στο γήπεδο. Κατά τη διάρκεια της ροής του προγράμματος δεν επιτρέπεται καμία αλλαγή στο πρόγραμμα διότι όλοι οι φορείς και οι τίτλοι είναι περασμένοι στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού πίνακα ανακοινώσεων. Η είσοδος και έξοδος πρέπει να γίνεται με γρήγορο ρυθμό ώστε να τηρούνται οι χρόνοι της ροής του προγράμματος.
Προσοχή: η τοποθέτηση των οργάνων-κατασκευών κτλ στο ταπί καθώς και η επανατοποθέτηση στους χώρους αποθήκευσης γίνεται με μέριμνα και άτομα των ομάδων που συμμετέχουν και όχι από τους διοργανωτές (και στο Festival και στο Contest)
Το ταπί έχει διάσταση 14Χ14 με ωφέλιμο περιβάλλοντα χώρο, 2,5 μέτρα από την πίσω πλευρά, 4 μέτρα δεξιά και αριστερά και 3 μέτρα μπροστά. Δεν θα μπορεί να μετακινηθεί κατά την διάρκεια των προγραμμάτων. Η θέση του θα είναι σταθερή.

Παραλαβή επάθλων και διπλωμάτων στο Cosmogym Festival

Για λόγους εξοικονόμησης χρόνου η παραλαβή των Διπλωμάτων για όλους τους συμμετέχοντες και των αναμνηστικών επάθλων για τις ομάδες θα γίνεται από την γραμματεία της διοργάνωσης. Η παράδοση θα γίνεται στο τέλος κάθε προγράμματος ή στο τέλος της ζώνης που ο κάθε Φορέας εμφανίζεται. Θα έρχεται ο προπονητής ή ο υπεύθυνος του φορέα για την παραλαβή. Θα παραλαμβάνει όλα τα διπλώματα ανά πρόγραμμα του Φορέα του, καθώς και το Αναμνηστικό Έπαθλο της διοργάνωσης.
Ειδική απονομή θα γίνεται μόνο για τη Δράση “Αθλητής της Χρονιάς 2019” στους αθλητές που έχουν δηλωθεί από τις ομάδες τους. Η απονομή θα γίνεται από τον προπονητή της κάθε ομάδας μετά την σχετική αναγγελία της αθλήτριας.

Υπογραφή υπεύθυνων δηλώσεων και παραλαβή αποδείξεων πληρωμής

Αμέσως με την άφιξη της ομάδας σας στο γήπεδο ο υπεύθυνος πρέπει να περάσει από την γραμματεία για την υπογραφή των σχετικών εγγράφων συμμετοχής και την παραλαβή των παραστατικών της πληρωμής σας.
Όσοι δεν έχετε εξοφλήσει παρακαλούμε να το κάνετε άμεσα.
Οι πληρωμές γίνονται με τραπεζική κατάθεση στην Τράπεζα Eurobank στον παρακάτω λογαριασμό:
Αριθμός Λογαριασμού Τράπεζας Eurobank: 0026.0036.61.0200459727
IBAN λογαριασμού: GR75026 0036 0000 6102 0045 9727
Δικαιούχος: Αθλητική Πολιτιστική Ένωση Γιτάνη
Παρακαλώ στην κατάθεση να αναφέρεται το όνομά σας και το όνομα της ομάδας σας.

Διαπιστεύσεις-μουσικές για τους συμμετέχοντες στο Cosmogym Contest

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνει από την Δευτέρα έως Πέμπτη το πρωί (9:00-13:00). Κατά την παραλαβή των διαπιστεύσεων θα παραδοθεί στην Οργανωτική Επιτροπή το CD με τη μουσική και το κείμενο αποφώνησης, αν υπάρχει. Παρακαλούμε να τηρηθούν οι χρόνοι και οι παραδόσεις. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δεν είναι δυνατόν να έχουμε παράδοση-παραλαβή λόγω μη ύπαρξης εθελοντών. Όλοι είναι σε βάρδιες και έχουν συγκεκριμένα καθήκοντα στις αναφερόμενες ώρες. Οι ομάδες από την επαρχία θα παραδίδουν τα παραπάνω κατά την πρώτη τους άφιξη στο γήπεδο.

Προσοχή: Οι μουσικές για το Festival θα δίνονται στην κονσόλα του ήχου κατά την άφιξή σας στο γήπεδο πριν από την έναρξη κάθε ζώνης παρουσίασης ή περίπου 45 λεπτά πριν την ώρα της εμφάνισης της ομάδας σας.

Και κάτι πολύ σημαντικό για τις πρόβες των ομάδων !!!!

Όσοι θα έρθετε για πρόβα παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ακριβώς το χρόνο που σας έχει διατεθεί. Ο χρόνος για κάθε ομάδα είναι 15 λεπτά. Μπορείτε να έρθετε νωρίτερα και να κάνετε χρήση των προθερμαντηρίων ώστε να είστε έτοιμοι όταν θα είναι η ώρα σας για γενική πρόβα. Ο χρόνος είναι επαρκής για ένα πέρασμα θέσεων χωρίς μουσική και για μια κανονική παρουσίαση με μουσική. Ο διαθέσιμος χρόνος είναι για πρόβα όχι για προπόνηση. Παρακαλούμε να έχετε και κάποιο άτομο για την χρήση του CD-player. Δεν θα επιτραπεί παραπάνω χρόνος πρόβας σε κανέναν ανεξάρτητα από αν κάποια ομάδα απουσιάσει από την πρόβα. Το πρόγραμμα των προβών μπορείτε να το δείτε από εδώ…   Μέχρι την έναρξη των προβών μπορεί να υπάρξουν μικρές αλλαγές αλλά χωρίς να επηρεάζονται οι πρόβες των ομάδων.

Γενικά:
Ενημερώστε τους γονείς και τους φιλάθλους της ομάδας σας ότι δεν επιτρέπεται η χρήση ​κόρνας και άλλων ηχητικών εφέ στην κερκίδα. Σε περίπτωση υποτροπής θα διακόπτεται το πρόγραμμα.

Πιστεύουμε ότι και με τη δική σας βοήθεια και την κατανόησή σας θα φέρουμε σε πέρας με επιτυχία μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!