Διευκρινήσεις για τις Δηλώσεις συμμετοχής στο Cosmogym Festival 2019

Διευκρινήσεις για τις Δηλώσεις συμμετοχής στο Cosmogym Festival 2019

Οι Δηλώσεις συμμετοχής στο Cosmogym Festival 2019 έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν μέχρι και 15 Μαΐου 2019.

Όπως έχουμε ανακοινώσει οι Δηλώσεις για το Cosmogym Festival θα γίνονται και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΕΓΟ www.onlinego.gr μέσω της οποίας θα γίνεται η δήλωση των ονομάτων των αθλητών που θα συμμετέχουν.

Δήλωση όμως πρέπει να κάνετε και στην αντίστοιχη φόρμα στη σελίδα μας. ( Δείτε τη φόρμα από εδώ… ) για να δηλώσετε συμπληρωματικά στοιχεία που αφορούν την ημέρα, ώρα και σειρά που επιθυμείτε για το κάθε πρόγραμμά σας, θα είναι ενεργοποιημένη στις ίδιες ημερομηνίες.

Επειδή οι δηλώσεις στην φόρμα της ΕΓΟ απαιτούν και τα ονόματα των συμμετεχόντων και αρκετές ομάδες δεν έχουν έτοιμες τις κάρτες των αθλητών τους, μπορείτε να κάνετε πρώτα τη δήλωση στη σελίδα της διοργάνωσης, για να εξασφαλίσετε την μέρα και την ώρα της εμφάνισης του κάθε προγράμματος και ακολούθως όταν θα είστε έτοιμοι με τους αθλητές σας κάνετε και την δήλωση στην ΕΓΟ.

Με δυο λόγια πρέπει να κάνετε δύο δηλώσεις. 

Από την δήλωση στην ΕΓΟ θα κρατάμε τα επίσημα στοιχεία που είναι η ονομασία του Φορέα, ο τίτλος του προγράμματος, οι προπονητές, ο αριθμός και τα ονόματα των αθλητών.

Από την δήλωση στη σελίδα της διοργάνωσης θα κρατάμε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία όπως μέρα, ώρα και σειρά εμφάνισης καθώς και ότι άλλη παρατήρηση και αίτημα έχετε από την διοργάνωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δηλώσεις που θα γίνονται στη σελίδα μας αλλά δεν θα υπάρχει η αντίστοιχη στην πλατφόρμα της ΕΓΟ δεν θα λαμβάνονται υπόψη.