Μέχρι 20 Νοεμβρίου οι δηλώσεις ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Cosmogym Contest 2019.

Μέχρι 20 Νοεμβρίου οι δηλώσεις ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Cosmogym Contest 2019.

Ελάτε να το ζήσουμε ξανά όλοι μαζί !!!!

Με αυτό το σύνθημα ξεκίνησε ήδη η προετοιμασία για το Cosmogym 2019.  Φέτος η διοργάνωση θα γίνει από 10 έως και 17 Ιουνίου. Συνολικά οκτώ μέρες γεμάτες γυμναστική, θέαμα και φυσικά πολλές εκπλήξεις !!!  Οι πρώτες 4 μέρες είναι αφιερωμένες στο φεστιβάλ και οι επόμενες 4 στο Contest.

Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Cosmogym Contest 2019 θα ολοκληρωθούν στις 20 Νοεμβρίου. Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν για μια ακόμα φορά τη στήριξη, την αγάπη και τον ενθουσιασμό σε όλες τις δράσεις μας, σε όλες τις καινοτομίες μας. Η αλλαγή των ημερομηνιών της διοργάνωσης (η οποία δεν ήταν δική μας επιλογή, αλλά μας επιβλήθηκε) δείχνει ότι δεν επηρεάζει τη διοργάνωση αλλά το αντίθετο. Οι μέχρι τώρα δηλώσεις είναι πολύ περισσότερες. Περισσότερες νέες ομάδες, περισσότερα προγράμματα από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, θα μας χαρίσουν και πάλι ξεχωριστές στιγμές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για φέτος έχουν οι όμιλοι των “Rising Stars”. Δύο νέοι όμιλοι με ηλικιακά κριτήρια που μπήκαν για να καλύψουν τις δικές σας ανάγκες. Περισσότερες πληροφορίες για τους ομίλους των “Rising Stars” θα ανακοινωθούν μετά το πέρας των δηλώσεων ενδιαφέροντος.

Οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος όπως γνωρίζεται δεν είναι δεσμευτικές αλλά είναι για εμάς ένα εργαλείο για τον άριστο προγραμματισμό της εκδήλωσης.

Σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής το γενικότερο πλάνο των δηλώσεων θα είναι το παρακάτω:

  • Δηλώσεις Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στο Contest 20 Οκτωβρίου μέχρι και 20 Νοεμβρίου
  • Αρχικές Δεσμευτικές Δηλώσεις για το Contest από 15 Ιανουαρίου μέχρι και 31 Ιανουαρίου
  • Τελικές Τροποποιητικές Δηλώσεις για το Contest από 1 Μαΐου μέχρι και 15 Μαΐου
  • Δηλώσεις συμμετοχής για το Festival από 15 Φεβρουαρίου μέχρι και 15 Μαΐου

Ήδη έχει ενεργοποιηθεί η ηλεκτρονική φόρμα για τις δηλώσεις ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη διοργάνωση !!! Κάντε τη δήλωσή σας από εδώ…

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι όλες οι πληροφορίες για το Cosmogym 2019 θα αναρτώνται αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας. Δεν θα γίνονται ομαδικές αποστολές ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Φυσικά για οποιαδήποτε απορία σας που αφορά την διοργάνωση και όχι μόνο, θα είμαστε στη διάθεσή σας.

Κι όπως είπαμε:
Στο Cosmogym 2019 οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ… Θα υπάρχουν και άλλες… Θα υπάρχουν πολλές…