Στις 15 Ιανουαρίου ξεκινάνε οι “Αρχικές Δηλώσεις” για το Cosmogym Contest 2019

Στις 15 Ιανουαρίου ξεκινάνε οι “Αρχικές Δηλώσεις” για το Cosmogym Contest 2019

Ανάρτηση Ιανουαρίου για το «παιχνίδι» του Cosmogym 2019 (κοινοποίησε με τα hashtag  #cosmogym2019  #diloses_kerdises )

Αγαπητοί φίλοι του Cosmogym,

Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες !!!

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς αρχίζει η αναλυτική ενημέρωσή σας, σχετικά με την συμμετοχή σας στη διοργάνωση του Cosmogym 2019. Θα σας κρατάμε ενήμερους με αναρτήσεις στην ιστοσελίδα μας ώστε να μην χάσετε κάποια προθεσμία ή εκδήλωση. Φυσικά μπορείτε και μέσα από την ιστοσελίδα μας στο Facebook, να έχετε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για όλα όσα θα γίνουν το 2019.

Αρχικές Δηλώσεις για το Cosmogym Contest 2019

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 ξεκινούν οι αρχικές (αλλά δεσμευτικές) δηλώσεις για το Cosmogym Contest 2019. Οι δηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 31 Ιανουαρίου 2019.
Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.cosmogym.gr  υπάρχει ο σχετικός σύνδεσμος με την online δήλωση συμμετοχής. (θα ενεργοποιηθεί στις 15/1/2019) Για κάθε πρόγραμμα πρέπει να κάνετε ξεχωριστή δήλωση.
Όλα τα στοιχεία της δήλωσης (τίτλους, αριθμό αθλητών, προπονητές κτλ) θα μπορείτε να τα αλλάξετε με την τελική τροποποιητική δήλωση που θα γίνει από 1-15 Μαΐου 2019.
Θα τηρηθεί, όπως πάντα, η σειρά προτεραιότητας των ομάδων που έχουν στείλει ήδη δήλωση ενδιαφέροντος. Για την τελική αποδοχή της δήλωσης πρέπει να καταθέσετε και την προκαταβολή των 100 ευρώ ανά πρόγραμμα. (Βρείτε το λογαριασμό κατάθεσης από εδώ…)

Προσοχή: Οι δηλώσεις αυτές αφορούν τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Contest. Για το Festival οι δηλώσεις θα αρχίσουν στις 15 Φεβρουαρίου.

Για οποιαδήποτε απορία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

 

Μείνε στο παιχνίδι… Μείνε στο Cosmogym… και κέρδισε !!!!

Μια προσφορά του Χρυσού Χορηγού του Cosmogym