Η διοργάνωση του Cosmogym είναι πλέον δική σου απόφαση.

Η διοργάνωση του Cosmogym είναι πλέον δική σου απόφαση.

Αγαπητοί φίλοι του Cosmogym,

Από την πρώτη στιγμή της περιβόητης πρώτης «ανακοίνωσης» σχετικά με την έκδοση των καρτών με το εξωπραγματικό κόστος εκφράσαμε την αντίθεσή μας.

Μπήκαμε μπροστά και αντιταχθήκαμε σε μια μεγάλη αδικία. Ακολούθησαν και άλλες διοργανώσεις αλλά και πάνω από 90 προπονητές και σωματεία που «επώνυμα» πήραν θέση. Αθλητές αλλά και γονείς εξέφρασαν την άποψή τους δηλώνοντας την υποστήριξή τους και στάθηκαν απέναντι σε ψυχρές εισπρακτικές αποφάσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και επιστολές σωματείων που στάλθηκαν απ’ ευθείας στην ΕΓΟ δηλώνοντας την αντίθεσή τους.  Κάποιοι όμως προτίμησαν να σιωπήσουν εκκωφαντικά.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της κινητοποίησης είναι η μείωση του ποσού στα 15 ευρώ για τους συμμετέχοντες στο Contest. Τα 8 ευρώ για την καταγραφή των αθλητών αλλά και με δικαίωμα συμμετοχής στα Φεστιβάλ είναι πολλά για φέτος διότι δεν υπάρχει ο χρόνος ενημέρωσης προς τα μέλη. Το ότι είναι εφάπαξ είναι θετικό.

Οι μειώσεις που έγιναν είναι μεν μειώσεις αλλά όχι στο μέγεθος που θα επιθυμούσαμε και που θα ήταν ακόλουθες με την γενικότερη οικονομική κατάσταση. Δείτε την απόφαση της ΕΓΟ εδώ…

Πέραν όμως όλων αυτών των νέων τελών η ΕΓΟ με έγγραφο που έστειλε στην διοργάνωση ζητά και επιπλέον 2 ευρώ ανά συμμετέχοντα υπέρ ΕΓΟ.  Δείτε το έγγραφο από εδώ…

Μετά από όλα αυτά, το μέλλον της διοργάνωσης θα το καθορίσετε όλοι εσείς που την αγαπήσατε, όλοι εσείς που με την συμμετοχή σας την αναπτύξατε, όλοι εσείς που την κάνατε την μεγαλύτερη στην Ελλάδα.

Καταθέστε την άποψή σας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας και δηλώστε την επιθυμία σας για το αν θέλετε να συνεχίσει να υπάρχει.

Φόρμα για προπονητές και ομάδες

Φόρμα για αθλητές/γονείς/τρίτους

Τα αποτελέσματα θα τα συζητήσουμε όλοι μαζί και θα πάρουμε και την τελική απόφαση το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 17:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Δίδυμα Περιστερίου.