Το παιχνίδι του Cosmogym “#δήλωσες_κέρδισες” ολοκληρώθηκε. Δες αν είσαι στους τυχερούς…

Το παιχνίδι του Cosmogym “#δήλωσες_κέρδισες” ολοκληρώθηκε. Δες αν είσαι στους τυχερούς…

Ανάρτηση Ιουνίου για το «παιχνίδι» του Cosmogym 2019 (κοινοποίησε το άρθρο με τα hashtag  #cosmogym2019  #diloses_kerdises  και την ονομασία της ομάδα σου)

Ολοκληρώνεται στις 25 Μαΐου το παιχνίδι της διοργάνωσης του Cosmogym μέσω του οποίου περίπου 1100 αθλητές από 25 συλλόγους κέρδισαν την δωρεάν ή και με έκπτωση συμμετοχή τους στο Cosmogym Festival.

Θέλεις λοιπόν να δεις να είσαι και εσύ μέσα στους νικητές ??? Είναι απλό…

Δες αν έχεις κάνει όλες τις κοινοποιήσεις του παιχνιδιού. Από τον Δεκέμβριο μέχρι και τώρα έχουν γίνει 6 αναρτήσεις του παιχνιδιού και έπρεπε να τις κοινοποιήσεις μέσα στο μήνα που αναφέρονται.

Αν ΝΑΙ, τότε έχεις και εσύ κερδίσει.

Έλα σε επαφή με την διοργάνωση για την σχετική επιβεβαίωση και κάνε την εξόφληση των υπόλοιπων χρημάτων μέχρι τις 25 Μαΐου 2019.

Δες τι κερδίζεις αν είσαι στους τυχερούς νικητές:

1. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο Contest και προέρχονται εκτός νομού Αττικής κερδίζουν τη συμμετοχή όλων των αθλητών του συλλόγου τους με όσα προγράμματα επιθυμούν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο Festival.
2. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο Contest και κάνουν και έστω μία διανυκτέρευση, επιπλέον των παραπάνω, κερδίζουν και έκπτωση 5 ευρώ ανά άτομο. (από 17 σε 12 ευρώ)
3. Όλες οι ομάδες από το νομό Αττικής που συμμετέχουν στο Contest με προγράμματα από 31 αθλητές και άνω (αθροιστικά σε όλα τους τα προγράμματα) κερδίζουν τη συμμετοχή όλων των αθλητών του συλλόγου τους με όσα προγράμματα επιθυμούν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο Festival.
4. Όλες οι ομάδες από το νομό Αττικής που συμμετέχουν στο Contest με προγράμματα από 10-30 αθλητές (αθροιστικά σε όλα τους τα προγράμματα) κερδίζουν τη συμμετοχή όλων των αθλητών του συλλόγου τους με όσα προγράμματα επιθυμούν με έκπτωση 50% στο Festival (από 6 σε 3 ευρώ).