Ξεκίνησαν οι δηλώσεις για το Cosmogym Festival 2019

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις για το Cosmogym Festival 2019

Ανάρτηση Φεβρουαρίου για το «παιχνίδι» του Cosmogym 2019 (κοινοποίησε το άρθρο με τα hashtag  #cosmogym2019  #diloses_kerdises )

Το παιγνίδι για την ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σας στο Cosmogym Festival συνεχίζεται… Μέχρι τώρα περίπου 30 ομάδες κέρδισαν την Δωρεάν συμμετοχή όλων των αθλητών τους στο Cosmogym Festival και αρκετές ακόμα διεκδικούν σημαντικές εκπτώσεις που φθάνουν μέχρι και  στο 50% του κόστους. Δείτε τι κερδίζετε και τους όρους από εδώ…

Δηλώσεις Συμμετοχής στο Cosmogym Festival 2019

Ξεκίνησαν από 15 Φεβρουαρίου οι Δηλώσεις συμμετοχής στο Cosmogym Festival 2019 οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και 15 Μαΐου 2019.

Από φέτος οι Δηλώσεις για το Cosmogym Festival θα γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΕΓΟ  www.onlinego.gr

Για να δηλώσετε συμπληρωματικά στοιχεία που αφορούν την ημέρα, ώρα και σειρά που επιθυμείτε για το κάθε πρόγραμμά σας, ή άλλα στοιχεία που δεν περιλαμβάνονται στη φόρμα της ΕΓΟ, θα είναι ενεργοποιημένη στις ίδιες ημερομηνίες και αντίστοιχη φόρμα στη σελίδα μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δηλώσεις που θα γίνονται στη σελίδα μας αλλά δεν θα υπάρχουν οι αντίστοιχες στην πλατφόρμα της ΕΓΟ δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Επίσημα στοιχεία για το κάθε πρόγραμμα όπως τίτλος, προπονητές, αριθμός αθλητών και ονόματα αθλητών, θα είναι αυτά που θα δηλώνονται στην ΕΓΟ.

Για οποιαδήποτε απορία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μείνε στο παιχνίδι… Μείνε στο Cosmogym… και κέρδισε !!!!

Μια προσφορά του Επίσημου Συνεργάτη του Cosmogym