Υπενθύμιση 1ης Ενημερωτικής Ημερίδας για το Cosmogym 2016

Υπενθύμιση 1ης Ενημερωτικής Ημερίδας για το Cosmogym 2016

Αγαπητοί φίλοι του Cosmogym

Σας ενημερώνουμε ότι η 1η Ενημερωτική Ημερίδα για το Cosmogym 2016 θα γίνει το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και ώρα 17:30.

Η ημερίδα θα γίνει στην αίθουσα «Έμεραλ» του ξενοδοχείου Εμμαντίνα (Λεωφόρος Ποσειδώνος 33, Γλυφάδα http://goo.gl/maps/r6GHr  )

Θέματα της Ημερίδας:

  1. Στατιστικός απολογισμός της προηγούμενης διοργάνωσης.
  2. Όροι και προϋποθέσεις για το Cosmogym 2016
  3. Ανακοίνωση του τρόπου κατάταξης των ομάδων στους ομίλους  2016.
  4. Cosmogym Special Awards 2016
  5. Cosmogym “Step to the Art”
  6. Γενικές ανακοινώσεις

Επειδή θα διανεμηθεί έντυπο υλικό σας παρακαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στη Ημερίδα ώστε να γνωρίζουμε περίπου τον αριθμό των εντύπων. Ήδη ο αριθμός των ατόμων έχει ξεπεράσει τους 90.

Για δηλώσεις συμμετοχής προπονητών, παραγόντων κτλ στην Ημερίδα κάντε κλικ εδώ…

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί έχει ξεκινήσει παράλληλα, η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής ομάδων στο Cosmogym Contest 2016.
Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης είναι ήδη ενημερωμένη με τις ημερομηνίες, τους όρους, τις προϋποθέσεις, το κόστος και γενικά για όλα τα θέματα σχετικά με τη συμμετοχή σας στο Contest.
Ήδη μέχρι σήμερα σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμες θέσεις ομάδων έχουν υπερκαλυφθεί και αναζητούνται τρόποι κάλυψης του απαιτούμενου χρόνου αυτών.

Η εφαρμογή της νέας δομής της διοργάνωσης με κατάταξη των ομάδων σε 4 ομίλους, ανάλογα με το επίπεδο της κάθε ομάδας και αντίστοιχη κατανομή μεταλλίων σε όλους του ομίλους, έχει δώσει μεγάλο ενδιαφέρον στο θεσμό.

Όπως όλοι γνωρίζετε η Οργανωτική Επιτροπή εφαρμόζει όλους τους κανονισμούς της διοργάνωσης και τηρεί χωρίς καμιά εξαίρεση τις διαδικασίες των ημερομηνιών των δηλώσεων καθώς και την προτεραιότητα των ομάδων. Οι δηλώσεις έχουν μοναδικό αριθμό προτεραιότητας (Barcode).

Στην πρώτη Ενημερωτική Ημερίδα θα ανακοινωθεί αναλυτικά ο τρόπος εφαρμογής της νέας δομής και της ένταξης κάθε ομάδας στους ομίλους.
(προσοχή: η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος αφορά μόνο τις ομάδες που θέλουν να συμμετάσχουν στο διαγωνιστικό μέρος-Cosmogym Contest)

Όσοι δεν έχουν δηλώσει τις ομάδες τους, παρακαλώ να το κάνουν άμεσα λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχών ώστε να προβλεφθεί ανάλογος χωρισμός στους ομίλους.
Δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής ομάδων

Για οποιαδήποτε απορία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.