Το Festival PLUS μπήκε στη ζωή μας!! 84 προγράμματα σε 48 ώρες.

Το Festival PLUS μπήκε στη ζωή μας!! 84 προγράμματα σε 48 ώρες.

2η ανάρτηση για το «παιχνίδι» του Cosmogym 2020 (κοινοποίησε με δημόσια ανάρτηση και τα hashtag  #cosmogym2020  #diloses_kerdises ) Δείτε τις προϋποθέσεις από εδώ…

Το FESTIVAL PLUS μπήκε στη ζωή μας και η αποδοχή του από τις πρώτες κιόλας ημέρες είναι δεδομένη.

Στις πρώτες 48 ώρες δήλωσαν 84 προγράμματα. 

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι κάποιες PLUS MIX ZONE θα κλείσουν άμεσα καθώς στη κάθε δήλωση οι ομάδες δηλώνουν τις προτιμήσεις τους για την μέρα και τη ζώνη που επιθυμούν. Στην ηλεκτρονική φόρμα θα υπάρχει σχετική ενημέρωση με την διαθεσιμότητα της κάθε ζώνης.


Αρχικές Δηλώσεις για το Cosmogym Festival PLUS

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 ξεκίνησαν οι αρχικές (αλλά δεσμευτικές) δηλώσεις για το Cosmogym Festival PLUS 2020. Οι δηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 31 Ιανουαρίου 2020. Σε περίπτωση που οι θέσεις συμπληρωθούν νωρίτερα η ηλεκτρονική φόρμα θα κλείσει νωρίτερα.
Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.cosmogym.gr  υπάρχει ο σχετικός σύνδεσμος με την online δήλωση συμμετοχής. Για κάθε πρόγραμμα πρέπει να κάνετε ξεχωριστή δήλωση.
Όλα τα στοιχεία της δήλωσης (τίτλους, αριθμό αθλητών, προπονητές κτλ) θα μπορείτε να τα αλλάξετε με την τελική τροποποιητική δήλωση που θα γίνει από 1-15 Μαΐου 2020.
Θα τηρηθεί, όπως πάντα, η σειρά προτεραιότητας των ομάδων που έχουν στείλει ήδη δήλωση ενδιαφέροντος. Για την τελική αποδοχή της δήλωσης πρέπει να καταθέσετε και την προκαταβολή των 100 ευρώ ανά πρόγραμμα. (Βρείτε το λογαριασμό κατάθεσης από εδώ…)

Προσοχή: Οι δηλώσεις αυτές αφορούν τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο PLUS. Για το απλό Festival οι δηλώσεις θα αρχίσουν στις 15 Φεβρουαρίου.

Για οποιαδήποτε απορία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Μείνε στο παιχνίδι… Μείνε στο Cosmogym… και κέρδισε !!!!

Μια προσφορά του Χρυσού Χορηγού του Cosmogym